Wishlist

Ma polegi sellist postitust varem teinud, kuid viimaselajal on tekkinud mitmeid asju mu wishlisti juurde, mida soovisin ka teiega jagada.

Minu wishlist näeb siis selline välja. Mõned pildid on sellised, mida olen tumblr leidnud, ehk ei saagi aru mida täpsemalt ma soovin. 
Neetidega litasid olen ma nii ammu juba tahtnud, aga väga kallid on need ikka (kuigi südamest ikka loodan et kuskilt saan need :D). Kõige suuremal pildil näete erinevaid kaelakeesid, minu sooviks oleks lihtsalt ükskõik milline ilus suur kaelakee. Samuti mõnusad sellised veidikene neoon toonides, kuid samas heledates (nagu paaril pildil) igasugused pluusid, teksad ja kampsunid on minu kappi alati tere tulnud :D.
Need mida ma vähegi oskan ise teha, teen ikka ise, ülejäänud tuleb vist osta 🙂

4 Comments

  • Need litad on kusjuures väga halvasti järeltehtud ja kuju on lausa teine. Mul omal on suht identsed ja väga rahul nendega ja hind oli ka mingi max 30 euri vist :)Just täna nägin 20-30 euri vahel neid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

    Nõustun Mariliisiga. + lisaks veel, et nt kui sa ei leia päris selliseid neetidega litasid nagu tahad, siis hangi kuskilt tavalised mustad ja needi ise ära 🙂 Nägin kunagi youtube’is ühte megahead videod, kus tehti ka tavalistest needitud ja nägid ülivinged välja 🙂 http://zerxzastyle.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mhmh, olen ka neid näinud, ehk kui näen normaalse hinnaga tavalisi siis läheb jah see variant käiku 😀 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg