Denmark

Well, pole enda tegemistest ammu rääkinud. Selle nädala olen enamasti pühendunud enda viimastele ja tegemata töödele, kuna kolmapäeval on juba tutipidu ja noh.. nagu ikka.. viimasel minutil tehakse kümme tööd. Reedel sain sõbrannalt ühe raamatu (mida ma väga ammu olen taga ajanud juba), mille nimeks “Viiskümmend halli varjundit”. See ühtlasi mu lemmik raamat nüüdseks, kuna see tõesti huvitav ja nooruslik. Pidin selle nädalavahetusega läbi lugema ja tundub, et isegi jõuan.
Mis veel.. Homme pidin Tallinna minema, nimelt telesse, millest saaksite täpsemalt lugeda SIIN, aga kahjuks jääb ära, kuna ema plaanis enda plaane muuta. Samuti soovisin TESA testi uuesti teha, aga ka see lükkub edasi.
Tundub, et mu elus polegi midagi nii huvitavat toimunud. 😀

Igatahes.. Eelmisel nädalal käisin enda sõbra juures, kellel on seitse imearmast kutsikat. Kuna ma olen meeletu koeraarmastaja, siis ma lausa sulasin seal. Nad olid nii siirad ning tõelised sõbrad. Nägin neid ka päev pärast sündimist, ehk kui nad olid veel peopesa suurused. Aga siin teile lühi ülevaade, millest ka juttu..

If dogs could talk
it would take a lot of the fun
out of owning one.

Lõpetuseks üks hea laul (loodetavasti ma pole varem seda siia lisanud)

2 Comments

  • Anonymous

    Tekkis küsimus, kas need koerakutsikad on müügiks ka? Imearmsad!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kõik peale ühe kutsika on omaniku leidnud.. Isane kutsikas pole ainult.. Kui oled huvitatud siis võib teada anda 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Denmark