First VLOG

October favourites

Aeg teha algust postitustega “kuu lemmikud tooted”.

Üks oktoobrikuu lemmik on mul M.A.C peaaegu punane huulepulk, mille sain Mathildelt kingituseks ning ka sellepärast, et ta ostis endale selle sama ning sai ühe samasuguse tasuta kaasa.. Mina olen igatahes selle huulepulgaga väga rahul, kuna nagu te teate, siis M.A.C tooted on üldse väga head ning ise olen üpris sellise punakamade toonide kandija (huultele mõtlen).

Teine lemmik oleks JOIK’i ihukreem, kitsepiima ja sheavõiga, mis lõhnab jumalikult!!
See ei ole selline paks kreem ega ka täiesti vedel.. ehk minu jaoks väga hää. Nahk on mõnus pehme ja lõhnab väga hästi peale kreemitamist, soovitan soojalt! (Hea jõulukingi idee samuti)

One of my month’s favourite would be M.A.C lipstick, what Mathilde gifted to me. I love to wear something like red color on my lips and that’s almost red (dark pink), so I just love it, because it’s a little bit different and so on. Also M.A.C products are amazing!

Another favourite would be JOIK body cream (I don’t know another meaning in English), what is smelling so damn good! That’s not that stick and also not like water, just perfect to me.

4 Comments

  • See Joiki kreem on lihtsalt jumalik – mul pole õrna aimugi, kuidas nad oskavad nii hästi lõhnavaid tooteid teha! :)Kõik kiidavad neid MACi huulepulke, ise ma pole küll ühtegi soetanud, aga tundub, et võiks sellest küll jõuluvanale kirjutada 😉In Love in Ljubljana

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Wow, MAC andis midagi tasuta? 😀 Tallinna Kaubamajas maksab üks selline huulepulk 19.90€ ja tasuta ei antaks vist mingi hinna eest teist kaasa.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

First VLOG