26.10.13

Victoria’s Secret & Glamora

Kunagi ammu-ammu tegin postituse Victoria’s Secreti kohta, kui suur fänn ma nende runwaydest olen ning kuidas ma alati kui Victoria’s Secreti poe lähedale sattun, siis ka uudistamas käin ja panen asjadele silma peale. Kahjuks ma pole VEEL midagi soetanud sealt, kuna ainukesed võimalused, kui olen sinna poodi sattunud, on olnud kas lennujaamades või möödunud kevadel Dubais. Ehk minu järjekordne plaan ongi, et kui nüüd talvel koju lähen, siis lähen käin jälle lennujaamas olevast poest läbi ning ehk teen endale mingi ilusa jõulukingi.
Kuid… Siia juurde tahtsin veel rääkida Glamorast, millest ilmselt enamus juba teavad, kuid siiski, ehk leidub veel kedagi, kes pole tolle firmaga veel kokku puutunud. Igatahes, tegemist on Eesti enda Victoria’s Secretiga, ehk kõik, kes soovivad endale midagi Victoria’s Secreti firmast, siis just nende kaudu on kõigil võimalik endale see ka muretseda (ning jutt käib orginaal toodetest). Nende koduleheküljega saate tutvuda SIIN.

Tegin ka wish listi, mida soovin sealt omada ning viimane kord kui uudistamas käisin, siis uurisin ka neid tooteid juba. 🙂

A long time ago I wrote about Victoria’s Secret, how big fan I am of them runways and also about them products. Every time, when I’m in the airport, I visit Victoria’s Secret shop, but haven’t bought anything from there yet. So I promised to myself, that next time (what’s going to be on Christmas), maybe I’m going to a Christmas present to myself from that shop.
But another changes is also to buy Victoria’s Secret things from Gramora (original products). You can see the online-shop HERE. But that’s more to Estonian people.

Anyway, here is wish list, what I would like to own from there.

5 Comments

  • Anonymous

    Kasutan seda lõhna praegu ja see on maailma parim!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Sa pole kunagi kirjutanud, kuidas sulle meeldis töö Art Cafes? Ja mis üldse ei meeldinud? Kuidas toime tulid raskete olukordade ja pingega? Kas läheksid tagasi samasse töökohta või läheksid parema meelega mujale?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tõsi, pole tõesti kirjutanud :)Agaa.. Ma kirjutan seda mingis selle nädala postituses, siis saavad kõik lugeda sellest täpsemalt :)Aitäh hea tähelepaneku eest!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ootan juba kannatamatult seda postitust! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

26.10.13