25 facts about me

21.11.13

Ma leian end nii tihti mõtlemas elule ja avastasin, et alles nüüd jõuab mulle kohale, et ma tegelikult elangi Taanis, üksi ning küsin endalt, kuidas ma julgesin?!? Ma siiani ei oska sellele vastata ning ma isegi ei tea, kas see oli õige otsus või ei..

Isegi kui mu elu tundub suhteliselt lilleline siin, siis ega päris nii ka pole. Muidugi ole kõik uus ja huvitav ning paras elukool, kuid teate kui raske tegelikult tihtipeale on ning vahepeal on suur soov koju tulla. Pean siin nagu sõnn ikka (mu tähtkuju) enda eest seisma. Kõik see paberimajandus, arsti valimine, pangakaardi tegemine, arveldamine, et tuleks rahadega välja jne.. Töö otsing?! Ma olen üle 20 CV laiali viinud ja siiani pole ükski vedu võtnud (muidugi pooled ma viisin alles eile, ehk näpud risti).. Ja kõige tipuks jätsin ma siiski nii tantsimise ja õmblemise Eestisse – kõige suuremad hobid. Tõsi, jaanuaris toon õmblusmasina Taani ja kavatsen uue kollektsiooni isegi valmis teha, kuid ega ma tantsimist ja Amicit siia tuua ei saa (siin pole mingit showtantsu gruppe vms).
Pluss inimesed, kes Eestisse jäid.. Ma tean, et pere jääb kindlasti, kuid kui palju sõbrad selle pika perioodi peale mu ellu jäävad..

Ning jah.. Sügisene fotoshoodi pildid varsti-varsti teie ees 🙂

I have been thinking about the life a lot and now I really get that, that I’m living in Denmark, alone, and I wanna ask my self, where did I take the liberty of coming here?!? I still don’t know, how to answer to that. 

It’s actually pretty hard, to start new life in another country. Of course everything is new and interesting to me, and also.. I have learned so much thing and how to be independent, but there is so many moments, when I really wanna go home, real home. Everything dealing with papers, banks, money and so on.. And job?! I have sent over 20 CVs everywhere, but still nothing (okay, half of them was yesterday). And also my biggest hobbies – dancing and sewing. I miss them so much. True, I am going to bring sewing machine to Denmark in January, but I can’t bring dancing, Amici, here..
Also people in Estonia.. I can be sure, that family stays, but friends?! Still I’m here in Denmark more than three years, that so long time..

2 Comments

  • Anonymous

    Kuna sa elad hetkel Taanis,siis tekkis mul selline küsimus,et kas sa kavatsed minna eurovisiooni vaatama järgmisel aastal?:D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hea küsimus, ma polegi sellele mõelnud kui ühele toredale võimalusele :DKuid miks mitte, pean rohkem sellele mõtlema ning ehk isegi saab käidud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

25 facts about me