30.11.13

MISS CALCULATION

Otsustasin, et ei pane ikka seda Zumba videot ülesse, kuna mulle tundus see nii igav ja mis siis juba teile võib see tunduda.. Kui tõesti suur soov on, siis eks ma muidugi selle siia ka toon 🙂

Olen pannud enda detembri- ja jaanuarikuu graadikut paika ning küsin endalt, kuidas ma peaksin need kõik asjad tehtud jõudma?!

Nimelt tuleval teisipäeval on mul taani keele eksam (!!). Ma vaikselt mõtlen kas teha seal spagaati või hundiratast, et läbi saada.
16 detsember on semestri projekti hand-in ning avastasime grupiga, et teha on veel kõvasti (samuti tulen sel päeval Eestisse). 17 detsembril (KAHE NÄDALA PÄRAST) on mu esimene Zumba trenn Rakveres heategevuslikul eesmärgi, it’s too soon.. Igatahes ootan kõiki sinna, kes vähegi huvitatud on ning teeme ühe toreda Zumba tunni 🙂 (täpsem info tulekul).

Ma pean nende kahe nädala jooksul, mil ma Eestis olen, tegema valmis kaks kostüümi tulevase aasta kollektsiooni jaoks. Hetkel ma mõtlen, et olen peast hull, et üldse kavatsen seda teha.. kuid mul juba plaanis siin Taanis moeshow sellega teha jne, ehk tagasiteed pole. Samuti tahan alustada jaanuarikuus oma Zumba trennidega Taanis, halleluuja. Ja kõige tipuks on mul eksamid ka veel jaanuaris.

I decided that I’m not going to upload that Zumba video, because it was boring to me already.

I have planed my December and January, and it is TOO busy.
On Tuesday (what’s coming), I have Danish language exam (!!). 16 December I have to hand-in our semester project and we still have a lot of to do (on that day, I’m going to Estonia as well). 17 December (TWO WEEKS) I give my first Zumba lesson in Estonia, it’s too soon.. 

Also when I’m in Estonia, I have to sew two costumes for my collection.. Right now I think that I’m crazy and why I’m doing it?!? But I’m already planning a fashion night with that collection in Denmark, so there’s no way back. Also I’m planning to start giving a Zumba also in Denmark.. And also I have exams in January. That’s just awesome!! 😀 

3 Comments

  • Anonymous

    Pane ikka see Zumba video üles, palun 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Võiksid küll video üles panna, ma ei usu, et see igav on. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Valjo Kütt

    Pane pane ikka üles, see on kindlasti väga huvitav, kuna sina oled seal 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

30.11.13