CELINE PARIS

SUNDAY

Ma armastan pühapäevi, kuna see on ideaalne päev kodus veetmiseks – kuum tee, küünlavalgesus ning õppimine (okei see ei kuulu ideaali juurde, kuid muud valikut pole hetkel).

Mul lähevad kõik asjad järjest paika ning just nii nagu olema peab, kuid samas, ega iga positiivne asi ei saa olla ilma negatiivsete asjadeta. Hakkan tasapisi kõigest siin rääkima (mingitest olete juba kuulnud), kuid järgmisel nädala alguses juttu mu uuesti kollektsioonist ehk alustame positiivsest uudisest.

I love Sundays, because they are perfect days for relaxing at home – hot tea, candle light and studying (well, I wouldn’t include that to perfect Sunday, but right now I don’t have a choice).

Everything are going well and but every positive thing happens with negative ones. Next week I will start talking about everything, what’s going on in my life, starting with my new collection. 

2 Comments

  • Hei! Tohib küsida, et mis lehe kaudu endale domeeni ostsid? Ega mitte juhuslikult 1and1? Ostsin endale sealt domeeni ja no ei saa hakkama selle bloggeriga ühendamisega ):

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hei, ma ostsin GoDaddy’st ning samuti jamasin oi kui pikalt ja olin ka lootusetus olukorras juba, kuid googelda või pane youtube “how to transfer domains” või midagi sellist, ma sain näiteks youtubest abi 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CELINE PARIS