POSTPONE?! NO WAY!

4 DAYS IN ESTONIA

Jutt, mida kirjutasin möödunud pähapäeval Facebooki:

“Neli hullu Eestis veedetud päeva on möödas ja aeg kokkuvõte sellest teha. Kaasasin enda kollektsiooni ligi 25 inimest, kes aitasid mu kollektsiooni ülesse pildistada (Martin ja Ain), meikida (Elisa ja Silve), modelliks olla pildistamisel/filmimisel ( Hälis ja Tuuli), filmida (Karl-Aleksander), esitleda ( Eliisa, Marie, Hannali, Anette Maria, Laura, Jaana, Hanna Brita, Annela, Karin) ning abistada (Kerli). Muidugi ei saa välja jääta Aqva Spa toetust, kelle Zen sviidis sai pildistada ja filmida kollektsioon ülesse (Gerli ja ta ema). Nad kõik on üks osa sellest “projektist”, kelle suure abi ja toetusega oli tulemus just nii suurepärane, et ei oska enda tänutunnet sõnadesse pannagi!! SUUR SUUR AITÄH TEILE!!

Kõigest sellest ei saa muidugi välja jätta enda kõige KÕIGE suuremaid toetajaid, keda viimase nelja päeva jooksul olen lausa tagajalgadele ajanud, enda ema ja isa!! Küll panin ema nööpe õmblema, kui isa värvipotiga garaažis ringi jooksma… andes neile mõlemale veel magamatuid öid õmblemise saatel.

Reede öösel, olles maganud kõigest 2 tundi, mõtlesin, et kas asi on seda tõesti väärt.. milleks?! Aga laupäeval näha enda kollektsiooni laval, saada positiivset vastukaja sõpradelt/tuttavatelt/võõrastelt andis mulle nii suurt jõudu ja motivatsiooni ning saan öelda et olen KÕIGEGA rahul, andsin endast 100% ja ületasin end igas mõttes!

Pühapäeval, kui kõik oli läbi, jõudes lennujaama veidi hiljem kui pidin (kuid enne check-ini aega), öeldi “sulle pole lennukis kohta, kuna ülemüük oli”. Nutumaik suus mõtlesin, et nii hullusti ikka ei saa nädalavahetus lõppeda.. kuid siis öeldi “leidsime sulle koha, business classes”. 

Lõpetuseks ütleks, sain aru, et kõik juhtub mingi põhjusena ning see, et ma ei näinud kõiki kalleid inimesi Eestis, kuid teadmine, et olete mulle toeks ja olemas (isegi kui ma Taanis), see tähendab mulle palju, aitäh kõigile ja peagi kollektsioon “Lesera” Teie ees jälle. Järgmised showd Moeaken (Tallinn), Fashion night (Taani), Hõbetraageldus (Rakvere)!”

Btw, kas te teate, kui lihtsalt läheb pool pudelit valget veini äriklassis?! 😀 
Istusin seal äriklassis, jõin valget veini, vaatasin aknast päikesepoole ning mõtlesin kui suurepärane nädalavahetus on möödas!

Video on ka tulemas, hetkel panen seda kokku!
Story, what I wrote on Sunday to Facebook:
“Four crazy days in Estonia have pasted and it’s time to do a short abstract of that. My “team” consist of 25 persons, who helped me to do a photo shoot, make-up, to be a models, help and so on. Of course I can’t leave out Aqva Spa Zen suite, where we had collection filming and photo shoot. So thank you so much for that, I’m SO SO thankful!! My biggest support were my mom and dad!! Who helped me to saw buttons, color the hats and so on. THANK YOU SO MUCH!

On Friday, when I slept only 2 hours, I asked my self “Is it worth it?!”. But on Saturday, to see my collection on stage and got positive words from strangers/friends – that was just awesome!! I really gave 100 % of my-self and everything was just like it had to be!

On Sunday, when everything was over and I arrived to airport a little bit later that I used to.. they told me that I don’t have place at plane.. I wanted to cry, for real! And after that they told me “We found a spot, in business class!!”

Everything happens for a reason! Next shows are Moeaken (Tallinn), Hõbetraageldus (Rakvere) and Fashion Night (Denmark)!”

1 Comment

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POSTPONE?! NO WAY!