ACTION

FOOD

Nagu ühes eelnevas postituses ütlesin, siis meil oli kõik hinnas hotell Türgis ning saime koguaeg süüa, I mean it! Siin siis paar üksikut pilti, mida näiteks saime seal. Muidugi reisi lõpuks tüdisime igasugustest möginatest  ja spets toitudest ära, ehk lõpuks ikka igatsesime kodutoitu, kuigi vaadates nüüd, mida ma siin Taanis söön, siis oli see Türgis ikka väga hea ja sööks edasi! 
Kahjuks söön üldiselt ebatervislikku toitu – sellist mida panna lihtsalt ahju või pastat või midagi muud ebatervislikku – kuigi ma proovin vaikselt paremuse poole minna süües värsket salatit rohkem või siis kokata rohkem (samuti erinevaid toite). Isegi kui võiksin kokata, siis tihtipeale jääb jällegi ideedest puudu, et mida siis, sellepärast mul aina ühed ja samad toidud korduvadki, kahjuks. Muidugi on teretulnud igasugused head ja lihtsad retseptid!
As I said in on post, then we had all included hotel in Turkey and we ate all the time, I mean it! Here  is some pictures, what we got there. Of course in the end of the vacation we were tired of those things and missed home-made food, but if I look what I eat now, here in Denmark, then I would prefer Turkish kitchen. 
Sadly I would say that I eat too much unhealthy food – what I just put in the oven or pasta or something else – but I’m trying to get better. Even if I would like to cook something, then I don’t have any idea, what it could be, so if you have some good and easy receipt, then share it with me! 🙂

1 Comment

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ACTION