WHERE TO GO..

IS IT POSSIBLE…

.. et mu blogi sai see kuu kaheksa aastaseks? Kas ma olen tõesti bloginud kaheksa aastat? Nii vähemalt näitab mu blogi statistika, kuid ma ei tahaks seda uskuda, et alustasin blogimisega kõigest siis, kui olin 12-aastane, oh ei.. Küll aga tean, et sel kuul on mu blogil sünnipäev ning aitäh Teile mu kallid lugejad, nii uutele kui vanadele, et vahel ikka viskate siia pilku peale, kes avaldab enda arvumus või isegi kirjutab mulle, Te olete tõesti väga armsad mulle! 
.. that my blog has a birthday and will get eight this months? Am I really blogging for eight year? That’s how my blog statistics shows, but I don’t want to believe it that I started when I was only 12 years old, impossible. But I know, that this month we have birthday for sure and thank you my awesome readers, that you come to look here, comment or even write to me, you really mean a lot to me!

HAPPY BIRTHDAY BELROSIO!

6 Comments

  • Palju õnne Sulle ja su blogile, et neid aastaid tuleks veel palju, palju.. (:http://www.merrific.net

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • uuu PALJU PALJU ÕNNE! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Palju õnne, kaheksa aastat on pikk aeg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Palju õnne! Kaheksa on ikka päris ohtralt!Btw, nii tore oleks blogi vanu postitusi vaadata/lugeda 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ma millegipärast kahtlen, et see kaheksa aastat totaalselt on, võib-olla nö. tegin blogi selajal kuid arvan, et õige blogimise periood on 5-6 aasta vahel, SUUR AITÄH kõigile!! :)To Anonumous – Olen vähemalt 2-3 aasta materjali enda arhiivist ära kustutanud, kuna lihtsalt häbi oli mida ma kirjutasin siis 😀 Endal vahepeal huvitav kerida aega tagasi näiteks täpselt tänasele kuupäevale aasta tagasi ja saada teada, mida tegin :)Isiklikult mul kahju, et pole ära seivinud enda blogi kujundusi algusest peale, kuna alustasin näiteks totaalse musta värvi blogiga ja nimega bk-life 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Õnne 8. sünnipäeva puhul ;)Kahju, et osa ära kustutasid – minevikku ja noorust ei maksa häbeneda :)Eva

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHERE TO GO..