GIVEAWAY

SNEAK PEEK

Kuna mu blogi on rohkem positiivsete juttude koht, siis soovin jagade Teiega ühte suurepärast uudist, mis tegi paar nädalat tagasi ühe mu õhtu meeletult rõõmsaks. Nimelt kaks mu imelist sõpra abielluvad sel suvel ning mul avaneb võimalus sellest ka osa saada, ehk my first wedding! Olen meeletult õnnelik selle üle (kui ka nende üle), et kohe tegin enda plaanid ümber ehk Taani tulen tagasi veidi hiljem kui plaanisin. Kusjuures, need kaks inimest kellest juttu on, nad on ka mu blogist osa saanud, täpsemini projektist “15B-10K”. Huvitavamaks teeb asja veel see, et pulmade protsessiga saab ka kursis olla läbi Merily blogi, mis on tõesti ülivinge idee (saate näha SIIN).
Kas mu blogi lugejate seas on kedagi, kes samuti sel suvel abiellub või võtab osa mingis pulmast (või koguni mitmest)? On juba plaanid olemas, et mis selga läheb või mis mõtted peas liiguvad? 🙂

My blog is mostly for positive things, so I have to share with you one positive news. My two good friends are getting married this summer and I get a chance to be part of that. I’m so happy about (and also about them), that I changed my plans, so I will come back to Denmark later than I planed. Btw, the process of the wedding you can see in Merily’s blog as well, which is really nice idea (blog is HERE).

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY