Shopping..?! YES

Amazonas

Niisiis, lubatud postitus veidi hilineb, again, ehk ma isegi ei hakka kuupäevaliselt lubama enam midagi, ehk läheb jälle midagi nihu :D. Igatahes, kollektsioon Amazonas – nagu juba rääkisin, siis plaan tekkis juba kevadel ja õmblema hakkasin alles peale esimest eksamit, mis oli siis juuni lõpus. Muidugi mul oli kohutav tempo sees… terve perioodi ma ütleks, kuid sain hakkama. Nüüdseks on viis kostüümi täielikult valmis ja mõned veel vaja lõpetada. Miks ma tegin kollektsiooni? Ühest konkursist sain sellise lause “Tavariideid saad teha iga kell, igalepoole, igaühele, kuid “hulluse” tuleks võistlustele jätta” – asi mida õppisin kollektsioonist Lesera. Well, here it is! Esmaesitlus toimub Art Cafe’s tleval neljapäeval, edasi reisin Tallinna (kuupäev ja koht paigas, loodetavasti midagi ei muutu, kuid sellest juttu tulevikus) ning siis juba Taani!

Neljapäeval, 31. juulil, ootame Teid osa saama suvisest moeshowst, kus esitleb noor Eesti moelooja Birgit Kool enda värsket suvekollektsiooni „Amazonas“. Samuti saab näha kevadist kollektsiooni „Lesera“. Üritus toimub Art Cafe kohvikus (Lai 13, Rakvere) kell 19:00.


Üritust pildistab Martin Lätt


Keelt turgutab Bellini


Silmailu pakuvad Amici tantsutüdrukud

Amazonase jõel saab näha kahe eri värvi vee liikumist: pool jõge on punane, kuid ka osaliselt must. Samuti värve, mis ümbritsevad jõge – olgu selleks roheline loodus või pruunid kõrsikud. Kollektsioon Amazonas ongi inspireeritud loodusest ning värvidest, mis ergutavad meeli ja toovad hea enesetunde.

Ürituse eventi saab näha SIIN.
Soovin blogis tänada Janne Rosenbergi, kes tegi selle imelise plakati – tema töödega saate tutvuda SIIN ja SIIN. 
Samuti kummardus teisele abilisele, kes tegi selle imelise pildi + üks üllatus veel tulemas, kelleks oli Andri Peetso.
AITÄH TEILE! 🙂

3 Comments

  • Anonymous

    Mis selle laulu nimi on mis selles videos kasutasite? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    “Amazonase jõel saab näha kahe eri värvi vee liikumist: pool jõge on punane, kuid ka osaliselt must. Samuti värve, mis ümbritsevad jõge – olgu selleks roheline loodus või pruunid kõrsikud.”ÕSi järgi on kõrsik aga pikk pulgakujuline küpsis..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vabandust, kui väikse vea tõttu arusaamatuks jäi, kui silmas oli peetud ikka kõrkjaid. Aga küll see inimene kes kollektsiooni teab siis ei mõtle küpsistele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Shopping..?! YES