FRANCE

Ma armastan reisida! Armastan näha uusi paiku, uusi kultuure ja tutvuda inimestega. Nii saigi Prantsusmaa reis ka ette võetud. Sõitsime sinna mägede kaudu, kus oli kohutavalt külm, ning kui hakkasin tundma vihmapiiske, siis mõtlesin küll et hullemaks ei saa minna – olime siiski mootorrattaga. Ainuke mõte mu peas oli – tahaks koju, teki alla, teekruus kätte ja vaadata enda lemmikut seriaali. Kui saime juba sealt kõrgelt, 1000 meetri kõrguselt, veidi allapoole, siis oli täitsa hea ja sai nautida ka ümbrust. Veel enam tegi tuju heaks hetk, mil nägime kirja “FRANCE”. Üldiselt Prantsusmaast ja selle linnast ( Strassbourg ), mulle tõsiselt meeldivad nende tänavad ning ümbrus. Inimesed on veidikene haugi mäluga ja üldiselt keelduvad kohati inglise keeles rääkimast, aga sai hakkama. Ehk siis, ei jõua ära oodatagi millal saan näha juba teisi linnasid.
Oled käinud Prantsusmaal? Mis mulje jättis sulle? Mis meeldis ning mis ei meeldinud? Ning mis linnasi kindlasti soovitad külastada?
I love traveling! I love to see new places, meet with new people and see new cultures. And that’s how we made one trip to France as well. We went there through the mountains and it was freaking cold.. at one moment I felt raindrops and thought – no, it’s not possible! In my mind I had only that I want to go hope, under the blanket, take a tea and watch a movie. When we got out of the mountains, it got better and I actually enjoyed everything, I got even bigger smile in my face when I saw sign “France”. About France – I love those streets and environment. The people are interesting.. 😀 But anyways, I can’t wait the moment when I will see other parts of France. Have u been in France? What did you like? 

4 Comments

  • Anonymous

    Väga kihvtid ja ilusad pildid. :)Prantsusmaa on igati kirju maa minu arust. Selles mõttes, et erinevad piirkonnad. Lõuna-Prantsusmaa hoopis teine kui Põhja ja kõik see loodus. Pariis üldse nagu omaette maailm. Minu arust väga kihvt maa, sügava kultuuriga.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • wow esimene pilt nii muinasjutuline, mega iluuuus !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ma olen ka Prantsusmaal käinud ja mulle kohutavalt meeldib see maa!!!! 🙂 Niiiii ilusad pildid ka 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aitäh Teile!!Anonymous – Heh tõsi täiesti!! Kindlasti sattun ise ka sinna veel ning ootan seda põnevusega! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg