VOLGA

GRATEFUL

Ma arvan, et minujaoks kõige mõtterikkamad ja tegevusrohkemad ajad on kõik hilisõhtud ja ööd – ma ainult töötaks ja töötaks, otsiks mida vaja, kirjutaks kõigile kellele peaksin ja vallutaks lausa maailma. Samuti kõige paremad ideed tulevadki just öösiti, olgu selleks siis kollektsioonide ideed või mingi ürituse (ning üldiselt siis hommikuti mõtlen, et mis asja, ma ei hakka ju seda täitma, kuna see hullupöörane, kuid siiani kõik ära täitnud).
Tahtsin kirjutada Teile inimestest.. just.. inimestest kes on minu ümber.. Olen viimaselajal väga palju mõelnud kõigele – kes inspireerivad mind, kes tegelikult ei soovigi mind enda ellu, kuid ma hoian neist kõigest väest kinni, kes tunnevad uhkust selle üle mida ma teen või kes on lihtsalt seal olemas ja tean, et nad ei kao kuhugi. Ma olen ülimalt tänulik nendele inimestele, kes on vaatamata mu Eestis äraolemisel ikka minu elus püsinud ning kas või see, kuidas lasteaia kasvataja tuleb poes mu juurde ja ütleb kui suur rõõm on tal näha mind ajalehes ning kui hästi mul läheb. Ma olen ülimalt tänulik ja rõõmus, kui inimesed ülevad, et ma inspireerin neid või küsivad nõu mingi osa pealt, mida ma ehk tean. Ja veel suuremat rõõmu teeb see, kui keegi annab mulle tõuke edasi, et saaksin saavutada seda, mida soovin – olgu selleks toetus mingi firma poolt või inimese poolt.. mis iganes! .. või kui kirjutatakse mulle siiralt kui väga neile mu töö meeldib, ka need kellega pole aastaid suhtlenud 🙂 AITÄH TEILE!
Today I just want to talk about people.. yes, people who’s around me. I’m so proud to relize how awesome people I have around – who inspires me, who’s proud about what I’m doing and says it to me! It feels so great to hear so good word from somebody, who I met in the shop with a sentence “I read about you from news paper, I’m so glad and proud of you!”. I’m so glad, when I inspire somebody and I’m so happy, when somebody supports me, as some company for example! Thank you soo much!!!

1 Comment

  • Anonymous

    Kas mõtlesid äkki grateful, oma pealkirjas? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VOLGA