13.09.14

GET UP EARLY

Wau, do we really have that much time in a day?
Yesterday I woke up 9:00, which is pretty early to me, but I knew that I need only seven/eight hours to sleep. Got up and started to do my stuff. I did so many stuff yesterday and it felt so good, so I decided to wake up today 9:00 as well!
Those pictures I did yesterday. Actually it is a wall of one big house, which is in the city center and always well I pass it then I think how many stuff can happen with it (it’s empty) – huge supermarket (what we have far away from city center), cinema (which is in the train station, small one), night club (which we dont have here, only bars) and so on.. Sad that I don’t have language and money to work it out.
Jacket is from HERE and in size L, because I know that China clothes have a little bit different size so I wanted it to fit perfectly, and it does! Also I bought those shoes yesterday and I really love them!
Wau, kas tõesti on päevas nii palju aega tegelikult?
Ärkasin eile, laupäeval, kell 9:00 ülesse, mis on minu kohta üpris vara, aga teadsin, et mul ei ole vaja vajadust üle seitsme/kaheksa tunni magada. Sain küll raskemalt ülesse, kuid on kohe ergas ja hakkasin enda asju ajama. Jõudsin eile päeva jooksul nii palju asju tehtud, et ka täna ärkasin kell 9:00 ülesse – awesome!
Need pildid on siis eilsest shootist. See on tegelikult ühe hiiglasliku maja sein, mis on täiesti linna keskel ning alati kui mööda lähen siis mõtlen, et oi kui palju asju saaks selle majaga teha (tühi ja seisab lihtsalt) – suur kaubanduskeskus (mis hetkel on linnast väljas pmst.), ööklubi (mida neil ei ole siin, ainult baarid), kino (mis on raudteejaamas üks väike osa) jnejne.. Kahju, et ei ole keelt ega kapitali, mis aitaks meeletult.
Jakk on pärit SIIT ja suuruses L, kuna teades Hiina kaupa, siis jakke tuleb alati number suurem tellida, kui juba läheb tellimiseks. Üllatuseks olen sellega veel rohkem rahul kui ootasin! Samuti sai need jalanõud eile ostetud – oeh kuidas meeldivad need!


Jacket – HERE, blouse – from Spain, jeans – H&M, shoes – Trend Accessories 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

13.09.14