CRAZY FAN

SUMMERHOUSE

Sometimes I’m thinking, how lucky I am, because I have my own “danish family”. It’s so nice to get invitations sometimes to the dinner or to some other event. I have seen real danish birthday, ate real danish traditional dinner/food ect.. So yesterday I saw my “danish family” again, I visited them in their summerhouse, which is so nice place! I visited that place on spring, and then there wasn’t even a floor, so big changes. Just thought that when I get older (okay I have a lot of time to that), then I would like to have place like this as well, close to the sea and so on – super!
Vahel mõtlen, et kui kohutavalt palju mul on vedanud, kuna oman “taani perekonda”. Nii tore on vahepeal saada kutset õhtusöögile või mingile muule õigele Taani üritusele. Olen käinud õigel Taani sünnipäeval, söönud traditsioonilisi Taani toite jne.. nimekiri pikk. Nii siis saigi ka eile enda “taani perekonna” suvekodu külastatud, mis on väga ilusaks suvega tehtud. Kevade lõpus ei olnud seal isegi põrandat maas, ehk väga super! Just mõtlesin, et kui ma saan vanaks jne (ehk väga kauges tulevikus), tahan omada ka sellist pesakest, mis on mere ääres ja kus saab lihtsalt olla – super!

2 Comments

  • Anonymous

    Heh naljakas. Õpin ka Taanis ja käisin ka ühes Taani peres õhtusöögil ja pakuti ka eelroaks avokaadot krevettidega. 😀 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Arvestades aega, kui kaua sa juba oled Taanis elanud, siis su inglise keel on ikka päris kehvake.. Aga edu igatahes kõigis su ettevõtmistes, tundud väga tubli ja hakkaja noor naisterahvas olevat!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CRAZY FAN