Dinner with my mom

Forgiveness

So, today I will talk about forgiveness and everything what’s about that. This spring I had some problems with one close person, which is why at one day we didn’t talk anymore. She was like other half of me, which is why it was pretty hard for me and I wanted to change that situation – still 6-7 months without talking, crazy. So I decided to sent her a Christmas gift, to get things better, at least at that level where we don’t have anything againts to each other. Ended up that at one day we will meet, which is so nice and I’m really happy about it.

Also in general, this weekend I have met with many friends, who I haven’t saw for a months or even a year. For me it’s so important, because it’s nice to see that even for this long period, they are still there.

So what I wanna say. If there’s somebody, with who you don’t have good relationship or something – fix it, it feels good. If you haven’t met somebody for a long time – call her/him and go to a cafe.

/Kirjutasin just postituse valmis ning siis otsustasin, ei.. ei midagi muud tuleks kirjutada. Ühesõnaga, millest? Tahtsin rääkida sellest, et kui hea tunne on ära leppimine ning nende sõpradega kokku saada, keda pole näinud kuid.. või isegi aasta/aastaid. Nimelt juhtus sel kevadel nii, et suutsin minna ühe väga kalli inimesega nii tülli, et me ei rääkinud koguni 6-7 kuud – ta oli kui teine pool minust. Kuna mind kripeldas see terve see aja ja ma kohe ei tahtnud võtta halbu tundeid uude aastasse kaasa, siis võtsin asja kätte ja tegin talle üllatuse – saatsin Smartpostiga talle kingituse. Nüüdseks on asi nii kaugel, et saame ühel päeval kokku, mis on üüratult tore ja nagu kivi langes südamelt.

Peale kõige sain sel nädalavahetusel kokku mitme inimesega, keda pole kas siis kuid või koguni aasta näinud ning see toob naeratuse suule, kui tead kui hästi neil läheb, et nad on kuskil seal olemas, isegi kui ei näe nii tihti. Need kohtumised ongi sedavõrd väärtuslikumad seljuhul!

Ühesõnaga, mis ma tahan öelda. Oled kellegagi tülli läinud, nii et enam ei suhtle – võta ühendust, paranda see olukord.. miks peaks selle paha tunde uude aastasse võtma? Pole kedagi ammu näinud – hetkel puhkus, leppige aeg kokku ja saage kokku! 

Ilmselt minu puhul kehtib veel see, et väärtustan neid kohtumisi ja inimesi veel rohkem, kuna nad siiani mu elus, vahetpole kus ma tegelikult elan. Aitäh Teile! 🙂

DSC_0050 DSC_0062

 

Sneak peek

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dinner with my mom