London | Day 4 + VLOG

Art is a way of survival

Who knows a little about fashion world, then maybe somebody also knows, that this year Birgit does not take part of MoeP.A.R.K., as last three years. Why? Because I didn’t applied there. Why? Firstly the time didn’t fit with me, secondly I think it was better when I started and thirdly, I have other goals now. It doesnt mean, that you will not hear about me this year, oh damn no, you will! I give my best to bring out one collection on April, so let’s see what that time brings 🙂

I laughed that when I started with everything, then I didn’t get there two years. I cried my eyes off, what you mean that I don’t get there?! Afterwards, when I saw with who I had to beat, then I wasn’t surprised, I had to learn and grow firstly. So, never step back if there’s some “down” moments – head up and keep going! 

/Kes on natukenegi disainimaailmast huvitatud, siis ehk teab, et sel aastal Birgitit MoeP.A.R.K.’l ei saa näha. Miks? Kuna ma ei kanditeerinud sinna. Miks? Alustades, et aeg ei sobinud, minnes edasi, siis leian, et see üritus oli minu algusaastatel paremini korraldatud (see selleks) ja lõpetades, et mul teistsugused sihid nüüdseks. See ei tähenda, et ma kaon pildil ära, oh kohe kindlasti mitte. Saate kindlasti minust see aasta palju sellegipoolest kuulda.. kui just plaanid alt ei vea, kuid kahtlen, et seda juhtub. Kas võtan osa mingist teisest moekonkursist? Olen kirjas Viimsi moeürituses Moeaken, mis toimub aprilli keskel, kuid hetkel ei oska veel öelda kas võtan sealt 100% osa, kuna tuli välja, et mul polegi sellel ajal vaheaeg vaid enne seda. Samas, soov on suur ja annan endast parima, et midagi välja tuua – samuti, süda kriibib mõttest, et vean nii paljusi alt.. I’m still Birgit. 

Naersin endamisi, nähes konkursit (MoeP.A.R.K.’i), et kahel esimesel aastal ma ei saanud sinna. Ma nutsin silmad peast, kuna mis mõttes, et ma ei saa?! Hiljem nähes konkurente, siis oli täiesti mõistetav, ma pidingi õppima ja arenema, enne kui kuskil niimoodi näitan end. Ilmselgelt ei tohi alla anda peale paari tagasilööki – pea püsti ning edasi!

DSC_0902

 

2 Comments

  • Maria

    Su blogipildid muutuvad aina ägedamaks ja paremaks :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Oi, seda on ainult rõõm kuulda, ega ma ise tähele ei pane, kuid aitäh jagamast – hea teada et õigel teel 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

London | Day 4 + VLOG