SeeSee Stuudio

TEAM

The post is mostly about my team, who I had in the photo-shot, but will put some links here, so you will see how amazing work they have done.

Raili Salvet – Make-up artist, work HERE
Anete Palmik – Photography, work HERE
Tuuli Maasikas – Model

/Nagu lubatud, siis siin juttu tiimist, kellega koostööd tegin pildistamisel.

Raili Salvetiga olen vahelduva eduga mitmeid kordi tööd koos teinud – Maryfalla sai koos loodud (kambas veel Eleriin Sild), kui ka erinevad fotosessioonid. Kuigi teen meikarite osas umbes 3-4 inimesega koostööd, siis kahest nendest kõige enam – Raili üks nendest ilmselgelt. Raili tööd vaadake SIIN, tal on super käsi!

Anete Palmikuga hakkasin koostööd tegema eelmisel aastal, mil ta mind esimest korda ka pildistas. Mulle kohutavalt meeldib tema vaatepilt, kui nii öelda, sellepärast usaldasin selle pildistamise ka tema peale ja ei kahetse. Nagu Railil, siis ka Anetel on suppppper silm! Ta töö SIIN.

Tuuli Maasikas, kes oli mul modelliks, olen temaga koostööd teinud nüüdseks KOLM aastat – aeg läheb ikka kiiresti – ehk ta on sesmõttes minu põhimodell pildistamistel/filmimistel olnud ning kui võimalus olnud, siis ka moedemmidel. Mul ilmselt raske usaldada tähtsamaid pildistamisi ühegi teise modelli kätte, isegi kui seal on mitmeid teisigi häid modelle. Kui Anete küsis mult, et missuguses stiilis pilte täpsemalt soovin, siis ütlesin, et Tuuli juba teab, ta mängib “riiete” stiili hästi välja – ilma et oleksin mingeid kindlaid juhiseid andnud.

Aitääääh kogule tiimile, te olite suurepärased ning tulemus on mul juba pikemalt aega käes, mis tuli SUPER!! 🙂
Kusjuures, kollektsioonil on ka nimi olemas juba, kuid seda kuulete veidi hiljem nagu ka näete pilte veidi hiljem. 🙂

10913430_10152670716298348_1137376436_n 10913722_10152670716288348_69171938_n

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SeeSee Stuudio