01.04.15

Haven’t mention here yet, or who doesn’t follow me on Instagram (@birgitkool), then don’t know, that tomorrow I will travel to Spain, Barcelona. That trip came… from nowhere basically. So like you know, I have a vacation from the universtity for two and half weeks.. Few weeks ago I called to my mom, by having a little stress, that I wanna get away.. from Estonia and Denmark. On few days she let me know with few offers and… It’s time to go! 🙂

/Polegi jõudnud teile mainida, või pigem, kes jälgib mind Instagrammis (@birgitkool), siis teab juba, et täna öösel sõidan ma Hispaaniasse, Barcelonasse. See reis tuli nii.. ei kuskilt. Nimelt, nagu teate, siis mul hetkel vaheaeg kaks ja pool nädalat. Paar nädalat tagasi helistasin emale, olles veidi masendunud, ütlesin, et tahan siit ära.. Nii Taanist kui ka Eestist. Mõne päeva pärast ema helistaski pakkumisega ja see kui kingitus emale siis.. Ehk jah, neljaks päevaks saangi siit minema!

DSC_0281 kampsik DSC_0287 DSC_0307

 

Tights are from Bellissima.

Bellissima sukad saab osta Prisma, Rimi, Maksimarket, AjaO, Maxima, Konsum, Selver poodidest (jne). Kusjuures, kui osta nende tooteid, siis ostutšeki alusel on võimalik võita reis Itaaliasse!! 🙂 Kampaaniaga saab tutvuda SIIN.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNPUBLISHED | LONDON