TODAY LET'S READ...

Moving? WHERE?!

Oh how I love this year! I love what’s going on right now and what’s coming. For sure you are thinking where I’m moving on August. But here’s the list, where I applied:

1. England – Nottingham
2. France – Paris
3. Netherlands (don’t remember the city)
4. Germany – Karlsruhe
5. Germany – Berlin
6. France – Marseille
7. Island – Reykjavik

I saw that many of you recommended me to move to Island, but actually as you see, it was my last choice. As I told, then if I get in to first top five universities, then I will go.. And guess what, I got into second one, so Paris it is! University is next to Eiffel tower, top five business university in France, but of course there’s some courses with my manufacturing education as well. I’m so speechless that I will live in Paris!!!!! Hell yeah, it will be awesome! Are you as excited as I am?! Are

you already looking for seeing posts from there?! 🙂

/Ma armastan seda aastat! Ma armastan, mis on tulekul ja mis on toimunud siiani. Kindlasti huvitab nii mõndagi, et kuhu ma siis kolin augusti lõpus. Kaalusin seda väga kaua, et kas minna või ei, kuid kui tihti ikka tuleb võimalus elada erinevates riikides, tutvuda uute inimeste ja kultuuridega? Siin on järjekord, mis ülikoolidesse kanditeerisin:

1. England – Nottingham
2. France – Paris
3. Netherlands (don’t remember the city)
4. Germany – Karlsruhe
5. Germany – Berlin
6. France – Marseille
7. Island – Reykjavik

Vaatasin, et paljud sooviksid või soovitaksid mul minna Islandile, kahjuks või õnneks oli see mu seitsmes valik nagu näete. Ütlesin endale, et kui saan Top viie riigi ülikooli, siis lähen.. ehk KÜLMA pärast, poleks ma ilmselt Islandisse läinud.. Samas never know mis tunded oleks mind siis vallanud, kui olekski saanud.

Inglismaa on ilmselt mitme inimese unistus, nii ka oli minu mingismõttes ja teadsin, et sinna on väga raske saada, kuid kui tahan proovida, siis pean selle kindlasti esimeseks panema.. kuid hinges soovisin Prantsusmaale minna, Pariisi. Tundub, et kui soovid midagi kogust hingest, siis ka saad selle. Just, Pariis it is! Ülikool on Eiffeli torni kõrval, top viies äri ülikool Prantsusmaal, milles on ka inseneri erialasid.. ja ma olen lihtsalt pahviks löödud mõttest, et ma kolin Pariisi!!!!! Okei, ma ei hakka 100% midagi ütlema, kuna sinna sain ma valituks, kuid tõesti elu on näidanud, et iial ei tea, mis juhtub.. kuid hetkel siis sellised plaanid! Kas olete sama põnevil kui mina?! Kujutate ette, mis siin toimuma hakkab, kui ongi minek!?!?

jup

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TODAY LET'S READ...