08.05.15

MOTHERS DAY

_O1A6460

 

Suur-suur osa minust on mu pere, tänu kellele ma poleks nii kaugele jõudnud.. poleks uskunud endasse nii nagu ma teen seda täna. Tean, et nad on alati mul olemas, üks kõik kus.. kasvõi 2000 km kaugusel. 

Konkreetselt emast rääkides, kuna täna on selleks kui rohkem põhjust, siis nii sihikindlat, elujõulust, HULLUPÖÖRAST ning suurepärast naist on raske leida. Ta on suureks eeskujuks mulle. Rääkides hullupöörasusest, siis see on täiesti normaalne, kui tema suust saab kuulda “Davai, lähme paneme enda punased kleidikesed sega ja liigume Venusesse!!”. Temast saaks raamatu kirjutada, nagu kindlasti igaühel oma emast.

Aitäh, et olemas oled ning oled väga-väga kallis! 

________________________

Big part of me is my family, because I know, that they are always there, when I need them.. Even if they are 2000 km away. Talking about my mom, because today there’s more reason for it, then she is so inspirating to me. After all, she is crazy, haha, it’s totally normal, if she says “okay, let’s put on our red dresses and go to the nightclub!!”. I think I could write a book about her, I guess it’s the same with everybody about their moms.

Thank you for being there for me! 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

08.05.15