07.07.2015

FRIENDSHIP

Ruttu see postitus siia ära, enne kui ütlen: “Ah need kuus kuud vanad pildid”. Igatahes. Üleeelmisel nädalal toimus siis Tinderbox, mille kohta tuleb eraldi postitus kui saan lõpuks videod kätte, kuid minu ja Angelina üllatuseks otsustas Lisa ei kuskilt, et tuleb meile külla – mis oli muidugi supper uudis. Täpsustuseks mainin ära, et me oleme need kolm tüdrukut, kes kui “kolm põrsakest” koguaeg koos olnud viimased 1,5 aastat. Kõige tipuks, ta viibis siin üle nädala – nädalal, mil oli ligikaudu 30 kraadi väljas! 

Nüüd igatsen seda sooja suveõhtut koos nende kahe tüdrukuga, jäätisega, jutustamisega ja mkhh… noh peole minekuks valmis seadmisega – teate kui mõnus see oli? Ning meie lubadus – järgmisel aastal võtame jälle Tinderboxist osa. Odense, ma külastan sind jälle!!

___________________________

So pictures above are from last week. Our dear friend Lisa decided to surprise us, me and Angelina, by visiting us for the festival time.. To be more clear, then she was here over a week! Can you imagine how nice time we three had here, since we had almost 30 degrees whole week? Gossips, wines, ice-cream, good friends – I enjoyed every second of it and didn’t want it to end! After all, we made a promise that next year we will take part of Tinderbox again, so Odense, I will see you again then!! 🙂

DSC_1471

DSC_1491

DSC_1498

DSC_1521

DSC_1496

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

07.07.2015