IMMEDIATE CONTACT

STOLEN JACKET

Pea igas postituses olen rääkinud, kui palju on mul viimase nädala jooksul siin toimunud, kui aga arvutiekraani ette istun, siis nagu ei tule sõnakestki. Sellegipoolest mõtlesin Teile rääkida inimestest, kellega olen viimase nädala jooksul kõige enam kokku puutunud.. või siis pigem rahvusest?! 

Saades endale Erasmuse staatuse, siis minu ettekujutus oli, et kõige enam puutun kokku hispaanlastega ja sakslastega. Minu üllatuseks saan igal peol reggeatoni tantsida ning üpris tihti käib tequila nina alt läbi (mitte et ma seda alati jooksin). Huvitav, kas need vihjed on Teile rahvuse kätte andnud.. Igatahes, minu ellu on meeletult palju mehhiklasi tekkinud. Appi, kui vinge rahvas! Tantsida kuskil pargis salsat/reggeatoni, inimesed naeratavad 24/7 ning tõesti vinge!

Pildid sai jällegi tehtud tänu tänava äärekividele ning postkastidele – ehk siis ise, ilma statiivita – sellepärast ka vabandust veidi “lohakate” piltide pärast. Samuti väike “värin” on piltidel, kuna õhtul kell kaheksa halva valgusega ei olnud just kõige parem idee pildistama minna. 

Pealkiri vist vihjab juba ära, et jakk ei ole minu, kuid kannaksin seda tihtipeale heameelega. Kleit on imeilus, rääkimata mugavusest ning on pärit SIIT (ja see väga hea hinnaga!).

_____________________________________

//When I become a Erasmus student, I thought that I will meet the most Spanish and German internationals, however, I thought wrong. Most of the parties I can dance reggeaton and almost always tequila is there. Do you wonder already which nationality I am talking about? Yeah, Mexicans. I have had so much fun with them (and of course with other nationalities as well), but yeah.. so much fun over here!

Sorry for not that “great” pictures, since I did them again by my-self. Anyways, as the title says, then the jacket is not mine and the dress is from HERE – how nice and comfortable it is!

DSC_0353
DSC_0499

DSC_0414 DSC_0448

DSC_0513

4 Comments

  • Megaäge jakk ja kleit on ka tõesti cool! Kusjuures, mu elus on üllatavalt palju soomslasi 😉
    -P.
    BOWTIE DIARY

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Oo tõesti, soomlasi? Isegi mulle üllatus see – olen enda õpingute jooksul max kahe-kolme soomlasega tutvunud 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Väga head pildid, arvestada, et tegid need ise?! Super! 😉
    Mulle väga meeldib, et kannad kleiti teistpidi kui see toode ette on nähtud. Palju parem! 🙂

    PS! Love the hair!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Aitäääh!!
      Hahaaa, jaaa, panin seda ise ka tähele kui tollele leheküljele läksin, aga see juhtus ka puhtalt sellepärast, et esiteks polnud kuskil silti, et mis pidi.. siis see oli kenam nii ning samuti kohati mugavam 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IMMEDIATE CONTACT