WHO'S TRAVELLING THE MOST

EXPLORING FRANCE | Lyon day 1

Kolmapäeva õhtul otsustasin enda sõbraga, et aeg Prantsusmaaga rohkem tutvuda. Läksime kahekesi, kuna kel oli poisssõber külas, kes läks Brüsselisse ning kes oli ei tea kus.. ühesõnaga polnud kedagi, kes kaasa lööks. 

Alustasime reisi hommikul vara ning sõit kestis seitse tundi. SEITSE TUNDI. Jah, ma olin rohkem kui väsinud kohale jõudes, isegi kui terve tee enamasti tiksusin enda istekohal ja sõin Macronisi. Sounds like a dream, right? 

_____________________________________________

//On Wednesday me and my friend decided to explore France a little more, since everybody else had their own plans already and we didn’t want to spend another weekend in Paris.

Early on the Friday morning we sat on the bus and started our journey. SEVEN HOURS. Yeah, it was harsh, but we made it.

DSC_0009 DSC_0032 DSC_0044

Peale Lyoni jõudmist vahetasime enda riided ning ruttasime vanalinna, kuna meile oli antud ainult 1,5 päeva, siis ei saanud aega raisata. Vanalinn oli imeline! Meenutas kohati Tallinna vanalinna ning tundsin end kui kodus – hakka või kolima. Kes on Lyonis olnud, ilmselt teab millest juttu. … Peagi järg teisele päevale.

__________________________________________

//After arriving to Lyon we decided to explore Old Town a little, since we had only 1,5 days to see everything. Old Town was spectacular! It reminded me Tallinn a little bit and I kind of felt as being at home. If you have been in Lyon, then you may know what I am talking about. 

DSC_0103 tän DSC_0122 DSC_0209 tän2 DSC_0284 tän3

 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHO'S TRAVELLING THE MOST