KRISSMAS DISCO

WHERE AND WHEN

Eks iga moeblogija siht on kuidagi erineda teistest blogijatest. Olgu selleks siis riietusstiil, postituste stiil või üldse kolmas, neljas, viiest aspekt. 

Teadsite, et olen üle üheksa aasta blogija elu elanud? Well, now you know. Maikuus saame kümneseks 🙂

Igatahes, mõtlesin rääkida telgitagusest, kuidas valin kus pildistada, mis sobiks samal ajal ka riietusega ka kokku ning missuguses olukorras kus.

Valge taust

Taanis elades olid kõik minu toa neli seina valged ning just nii sobiski mulle kõige paremini. Muidugi mu vanemad ütlesid, et elan nagu haiglas, mistõttu kolm seina said uue väljanägemise, samas üks oli endiselt üleni valge. Hädaolukordadel aitas just see üksik valge sein mind välja, kuid oma au sai ka statiiv. Peaksin veel ära mainima, et ka Eesti kodus on mu toas üksik valge sein, kust pean ainult voodi ära nihutama ja volaa. Tollel pildil kõige viimasel real näete kahte valge taustaga pilti – my savers. 

Koledus

… seda tausta ei anna nii lihtsalt kommeteerida, samas on minu lemmik. Nimelt mulle meeldib, kui ise näen niiöelda hea välja ja samal hetkel kontrastiks on teatud mõttes kole taust. Samal ajal, tolle koha leidmine võib võtta tavapäraselt rohkem aega.

Tollel pildil näiteks see viltune roostetanud parkimise post, selle kõrval olev pilt kuskil ehitusel või kolmandas reas esimene pilt on tehtud mahajäätud majas kaaslaseks statiiv.

Loodus

Ausaltöeldes, see on viimane valik mida taustaks valiksin. Pigem valge maja sein kui kuskil puu kõrval – yes, I am weird. Asi selles, et mulle meeldib, kui pilt näeb pehme riietusstiili poolest kuid rangem tausta poolest – loodus on siiski mingis mõttes pehme. If you know what I mean. 

Samas, suvel kleidiga kuskil metsas, teeääres või põllul – see näeb lihtsalt romantiliselt ilus välja ehk nendel hetkedel on taoline taust lubatud.

Tänav

Tänav on taustaks üldiselt valitud nendel olukordadel, kus pigem “palun teen minust paar pilti kiiresti”. Tollest pildistamisest saan heal juhul 5-7 pilti, kuna kulutasime ka maksimum 5-10 minutit tolle jaoks. Kahjuks väga tihti leian end just tollest olukorrast, kuna ei oma personaalselt fotograafi – sõpru saab ka siiski fotograafideks nimetada eks!?

Muidugi mängib riietus ka suurt rolli, samas see on juba maitse asi, et kas lähed maani punase kleidi ja kontsakingadega metsa või Eiffel’i alla (ma valiksin viimase tolles olukorras). Üldiselt proovin samasi asukohti vältida ning leida alati midagi uut, mis on siiani üldiselt paigas püsinud. Minu puhul on väga palju kaasa aidanud reisimine. Iga riik pakub midagi uut mistõttu saan alati ka Teie midagi midagi uut pakkuda – mille eest olen ääretult tänulik.

blog

Continue reading for English

White background

Typically saver of your life. In Estonia and Denmark one of my walls was white, which I used when it was kind of emergency.White background fits with everything – it can be a long red dress or shorts with some t-shirt.

Ugliness

It’s kind of hard to describe what I mean, by I love ugliness the most. You know these house, which decompose or some hidden places etc. These take the most of the time, since you want to get something cool out of it, but first, you need to find those places.

Nature

Usually I don’t like to pose next to a tree or on the grass etc. – it’s just too sweet to me. I like to have an nice outfit with a strong background. I use natural background when I am wearing some sweet dreass on the summer or at some other period.

Streets

That’s the style of “can you make some quick pictures of me”, which takes 5-10 minutes from my friend’s time. 

About choosing the perfect outfit for the perfect location – well, everybody has their own taste and usually I try to avoid same locations. I love to do something crazy if it’s possible and I must say.. travelling has changed my blog a lot. At that case I can bring different locations, styles and architecture to you.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KRISSMAS DISCO