ME AND FASHION WORLD

Peale suvel korraldatud moeüritust ma otsustasin võtta järgnev aasta rahulikult, kuna korraldada üks moeüritus täiesti otsast lõpuni ise ning selle kõrvalt õmmelda 20ne komplektiline kollektsioon, lõpetada semester ära ja teha veel üks kollektsioon – tahes tahtmata kogu energia läheb selle peale.

Tõsi, tulles Pariisi jooksin kohati pea laiali ringi, et kus mida korraldada, kuid mida aeg edasi, sain aru, et tuleb võtta elu rahulikult – elu on elamiseks. 

Ma olen hetkel natukene kaugenenud moemaailmast, samas naudin seda. Ei ole mingeid jooniseid laual või kohvikruusi all, ei ole kirjade kirjutamisi, ei ole plaane, ei otsi kollektsiooni laule ja mida kõike veel. Jah, ma hetkel naudin seda, mitte et ma ei armasta enam moemaailma. Vahel tuleb koguda inspiratsiooni ja vaadata ringi, mis siin maailmas siis ikkagi toimub.

Eile kohtusin kahe väga inspireeriva inimesega siin Pariisis, muide kunstimaailmast Eestis, ning ma olen nii inpireeritud et hakka või õmblusmasinat Eestis siia saatma – ei hakka seda tegema päris, haha. 😀 Igatahes, ma mingismõttes igatsen seda maailma ning ilmselt võtan ka praegult paberi ja pliiatsi kätte, kuid ma tunnen, et vajan enda laadimist ja siis tulla ehk suuremalt välja.
Kõike ei saa ühe korraga ning üksi alati ei jõua. 

DSC_0198
prill

Make-up by Margarita Gavrilova

Continue for English

//When I organized an fashion event some months ago, I made a decision to take it easy and relax a year – means no collections etc. Just the show took so much energy from me.

True, when I moved to Paris I was running around by looking opportunities to “do something”, however, soon I realized that I should enjoy the life and there’s no point to stress about everything.

I have to admit that I am doing nothing for my fashion interest right now. As designing, drawing, figuring out something etc. and actually I enjoy it. I enjoy enjoying life, haha.

Yesterday I met two really inspiring persons from Estonia and actually after that I wanted to start something. Something you know, what ever what. Then I reminded myself the previous though and here I am.. Explaining you that I will not get lost, I just need a break.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOMS FROM EVERYDAY LIFE