HOW MUCH DOES COSTS A COW? | Gambia

WHERE DO I BELONG

Hakkasin mõtlema, kus on minu koht?
Kuhu ma siis kuulun lõppude lõpuks?
Pidades silmas, mis riigis ma ehk hakkaksin tulevikus elama.

Eesti. Taani. Prantsusmaa.

Prantsusmaa võin rahuliku hingega enda listist maha tõmmata ning ilmselt ka kõik ülejäänud riigid väljaspool Euroopat. Kuid lõppudelõpuks, millest oleneb minu otsus.

Ma ei tahaks seda valjusti välja öelda, kuid tuleb välja, et minu tulevane elukoht oleneb paljustki mu tulevasest kaasast – tema rahvusest. Mulle ei meeldi kellestki oleneda, kuid teatud olukordades peab ju ühise teekonna leidma – jäädes ainult endale kindlaks teatud limiitide kohapealt, milleks minu puhul, et mitte väljaspool Euroopat.

Hetkel küll on punastav naeratus suus, mõeldes, et mis maalt see prints valgel hobusel küll on.

______________________________________________________________

//I started to think, where’s my place?
Where I will live in the future?

Estonia. Denmark. France.

Apparently, I can cross France already, because I know that’s not country for me. Also I know that I can cross all the countries outside of Europe – I just cannot live so far away from my real home, Estonia.

I wanna tell it out loud, but honestly it mostly depend on my future partner, so basically.. from where he is from. I don’t like to depend on somebody, but probably it will be one of those moment, when you have to find the middle way.

True, right now I’m blushing and thinking.. from where my prince is from. 🙂

train

2 Comments

  • Aga kas alati peabki olema üks kodu, üks linn v6i riik, kuhu kuulud? Tegelikult ei pea ju, kodu on sina ise, seal kuhu sa ta endale lood. Loomulikult on kohti kuhu seda tunnet on kergem luua kuid neid kohti v6ib t6esti olla mitu ka 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Aa ei, seda kindlasti. 🙂
      Ma tean, et isegi kui ma sean enda elu sisse näiteks Taanis, siis näiteks mul ongi plaan omada ka Tallinnas korterit.. kodu.. kuhu saan iga kell tulla ehk totaalselt nõustun sinuga – Kodusi võib olla mitu.

      Pigem minu siht oli selle postitusega see, et mis on see riik, kus ma sean enda elu püsti.. Kus lapsed hakkavad koolis käima jne (okei, selleni on pikk teekond 😀 ).
      Hetkel mul on selline olukord, kus mul ei ole kindlat “kohta” ja kindlustunnet. Ma ei tea mis minust saab peale juulit. Eesti? Taani? või kuhu minek..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW MUCH DOES COSTS A COW? | Gambia