SUNDAY IT IS

UNPUBLISHED LISBON

Üks päev panen avaldamata video Lyoni reisist.
Teine päev ütlen, et sõidan kuuks Mehhikkosse.
Kolmas päev mainin, et olen vallaline.

Mis toimub?

Ma ei avalda üldiselt palju enda suhete teemal.. eriti kui su elu koosneb kaugsuhetest, siis miski pole nii stabiilne, kui sooviksin.
Märts oli aga mulle keeruline kuu – nii mitmed küsimärgid minevikust..

Igatahes, tutvustan Teile Dayanit, kes on mehhiklane ning kellega veetsin 97% päevadest koos Pariisis veedetud ajast. Reisisime koos, pidutsesime koos, käisime muuseumites ja kõike muud veel – ma ei liialda, me olime tõesti koguaeg koos, eriti kahel viimasel kuul, hehe. Vlogides proovisin hoida seda kõike minimaalselt ning kõik musid lõikasin välja, kuid nii mõnigi teist sai aru, et midagi susiseb.

Ta on üks hullupöörasemaid ja suurimaid seltskonnahingi, keda ma elus kohanud olen..

Peale Pariisi tuli ta ka nädalaks Eestisse, mida samuti varjasin Teie ees (I’m good at that, right?). Tulid mõned arusaamatused ning meie suhtlus katkes mingiks perioodiks. Nüüd on vähemalt see selge, et tema on üks nendest mehhiklastest, kes juulikuu veedab meiega, minuga, juheii. Võib-olla homme katkeb meie suhtlus, seda näitab ainult tulevik, kuid hetkel olen õnnelik, et oman sellist inimest enda elus, kes isegi tuhandete kilomeetrite tagant toob naeratuse suule. 🙂

Teie rõõmustuseks (loodetavasti) saab näha teda veidi rohkem mu blogis, kuna meil üks diil käsil, mis motiveerib meid mõlemat tegutsema.. miks mitte siis ka Teiega jagada. 🙂

DSC_0778 DSC_0882 DSC_0885 DSC_0946 DSC_1076DSC_0855

Continue for English

//One day I’m publishing unpublished video of Lyon.
Another day I say that I will go to Mexico.
Third day I say that I’m single.

What’s going on?

Usually I don’t like to talk about my relationships at any social media (which I do really rarely),
basically until I have ring in my finger (okay, not that situation as well), haha. 

Anyways, let me introduce you Dayan, he is Mexican and 98% of my Erasmus semester in Paris I spent with him – travelling, partying and all other stuff. Actually several of you understood it through videos and posts, even if I tried to keep it down.

He is literally most craziest and cheerful person who I know..

After Paris he staied a week in Estonia, but on March things got complicated and we had some misunderstanding, which is why our communication stopped for a while. For now things have changed again and birthday gift from him was that we will spend a month together in Mexico (in the beginning he didn’t plan to join our team), so yepii! Sure, we never know what future brings and maybe tomorrow our communication stops, but now I know that I’m happy to have him in my life and even happier to spend my July with him – he brings smile on my face every single day, even if he is so far away. 

Probably you will see him more over here, hopefully you don’t mind it. 🙂

1 Comment

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAY IT IS