WHAT'S A REAL VACATION? | MEXICO

REAL MEXICO IS HERE | MERIDA

Peale esimest nädalat liikusime bussiga edasi Meridasse – umbes kolme tunni kaugusel Playa del Carmenist ning pilet sinna oli 20 €. Peatusime ühe mehhiklase tädi juures (WIN) ja veetsime seal kolm ööd, kui õigesti mäletan. Merida oli esimene linn, kus sain aru, et olen Mehhikos, kuna Playa del Carmen ja kõik selle ümber oli ikka väga turistikas. Minnes Mehhikosse oli mul ikkagi mingi pilt silme ees, missugune Mehhiko on… Samas, esimene nädal ma Mehhikot ‘ei näinudki’. 

Ühesõnaga, see linn oli minu silmis kõige enam MEHHIKO terve reisi jooksul ja esimesel õhtul sattusime juba mingile tantsupeole. See kogemus oli üks mu ‘to-do-listi‘ punte, kuid sattumine sinna oli totaalselt juhuslik 😀 . See oli NII vinge!!! Väikest lõiku sellest näete ka SELLE video lõpus. Seal oli üks vanem meesterahvas, kes toob praegult mõeldeski külmavärinad peale, ta tantsis seal sellise hingega, nii nooruslikult ning kuna terve meie punt elas talle kaasa (peale kõige ta tantsis erinevate naistega 😀 ), siis lõpuks ta tuli meie pundi juurde ja võttis kõik neiud ükshaaval tantsima. Süda naeratab, sellele kogemusele mõeldes. Vaadake ise, kui ilus Merida on!!
Luban, et toon teieni videot, mis on igapäevaselt siin ja seal tehtud!
(Ma näitaks rohkem pilte Meridast, kui mul vaid oleks… )


//After first week we moved to Merida – it was around 3 hours away from Playa del Carmen and 20€ by bus. We stopped at my friend’s aunt place (WIN) ja staied there three days, if I remember correctly. Merida was first city, which looked like MEXICO. I mean, every tourist have some imagination of the country before going there, so did I, but I didn’t see that Mexico for example in Playa del Carmen etc.

First night we ended up at one celebration. A lot of people came together and had some kind of band playing over there, they were danicing etc. It was like a dream, since I wanted to end up somewhere like that! In the end of THIS video you can see part of the night. There was a guy (older guy), who was so cool and it was so fun how at one point he took girls from our group one by one to dance with him. I promise I will show you guys more videos about whole experience! 🙂

DSC_0228 DSC_0235 DSC_0252 DSC_0259 DSC_0264 DSC_0273

1 Comment

  • KK

    Uuh! Su reis oli imeline! Ja see vanamehike on tõepoolest väga vinge!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT'S A REAL VACATION? | MEXICO