What's the time?

Levelzone | Make-up products

/About Estonian`s company products

Kui Eestis viibisin, siis külastasin ka Levelzone. Olen lõhnade suhtes Levelzones püsiklient alati olnud, kuna neil kõik olemas ja mõistlikute hindadega. Kuid seekord ma ei räägi teile mitte lõhnadest vaid meigitoodetest.

Esimene toode, millest juttu teen, on MeMeMe Goddess Rocks. Esimese hooga katsin terve näo üle, kuid sain kohe aru, et tegin valesti, kuna see väikse läikega – ehk järgmise korraga jäin põskede juurde ainult. Nüüdseks on mulle hakanud see väike läige meeldima, kuna peole minnes just ilus ning see loob nagu kerge kuma. Kindlasti kui teine toode täiesti lõpusirgel, siis hakkan seda kasutama ka igapäevaselt, ehk see ei ole ainult peo jaoks.. igapäeva elus näeb ka superilusvälja (proovitud). Samuti kui kanda peale, siis tuleb “võtta” natukene, mitte väga palju nö. hõõruda nagu tavaliselt päiksepuudritega, kuna pintslile jääb see väga hästi. Kusjuures, see hetkel väikse soodustusega – Go, look, buy!

DSC_0019 DSC_0007 DSC_0025 DSC_0012

Teisena räägiks teile MeMeMe Flawless Pressed Face Powderist. Ma ausaltöeldes esimestel kasutamistel aru ei saanudki, et mis vahe on sellel võrreldes minu praeguse BYS puudriga. Kuid.. ühel pildistamisel taipasin, et sellel parem katvus (kõvasti parem tegelikult), pildil ilus matt (viimane pilt) ning “kulub” aeglasemalt ära. Ainuke miinus ehk on see, et kui pintsliga kanda, siis puuder nö. lahtine (loodetavasti arusaadav mida silmas pean), kuigi see ei ole häiriv ja toime on siiski sama. Ahja, mul on Translucent`i toon, mis siis veidi ehk heledam kui teine, kuigi erilist suurt vahet nendel kahel toonil ei ole.

DSC_2379 DSC_2390 DSC_2419

Viimaseks tooteks on MeMeMe Long Wear Satin Lip Cream. Oi, ma olin kohutavalt põnevil selle kasutamisel – lilla toon siiski. Kui sain selle, siis viis minutit hiljem ma juba kandsin seda. Niisiis, huulepulk iseenesest on väga hea pigmendiga nagu kahel järgmisel pildil näete, väga ilusat värvi ning tähelepanu on garanteeritud. Kuid, see vajab huulepliiatsit kindlasti – kuigi ilmselt enamus huulepulki vajavad seda. See selleks, et tulemus oleks veel ilusam ning kauapüsivam – mitte et see tuleks ruttu maha, kuid kindlustada on ikka hea. Huulepliiats on nüüdseks ostetud ning proovitud ja tulemus kinldasti parem.Üldiselt ma tooniga rahul, milleks on Morello Silk.

DSC_2374

Alumisel pildil kasutatud kõiki tooteid! Üldiselt ma soovitan kõiki ning kui sa “run out of one of them” siis proovi! Ei ütleks, et hinnad on nii kirve suurusega ühele tudengile ja usun, et sa ei kahetseks ka.:)

faces1

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

What's the time?