PLACENT ACTIV

PURPLE LIPS

Always, when I order something from the internet, then firstly I show it to my mom. Why? Because maybe I don’t see some “mistakes”, what she can see. For a long time already my mom have told me to order this kind of jumpsuit.. I didn’t of course. Finally I did it, something like month ago, from Oasap, and I’m really satisfied with it! Black and classic jumpsuit. Even if that fits me perfectly, it’s size M, then I think I’m larger clothes person, so I would like to have it in size L. But no, I can wear it and make it work, that’s most important! 🙂

Alati, kui ma midagi kuskilt firmast tellin (internetist), siis küsin emalt arvamust. Miks? Kuna tihtipeale ma ei näe “vigu”, mida tema võib näha. Juba pikemat aega on ema öelnud mulle, et telliksin sellise jumsuiti.. ilmselgelt ma seda ei teinud. Viimaks tellisin ning olen sellega ülimalt rahul! Must mõnus, klassikaline jumpsuit. Isegi, kui see hakkab mulle ilusti selga (on suuruses M), siis ma vist olen see inimene pigem, kes eelistab suuremaid riideid, ehk ma oleksin tellinud siiski L suuruse. Kuid mis tellitud, see tellitud ja saab ka kantud.

DSC_2288 DSC_2250 DSC_2279 DSC_2351 DSC_2366 jumpsuitõ DSC_2286 jumpsuitõ2

Jumpsuit (sold out but similar)- HERE , heels from Estonia – Linnaking, hat – Reserved, jewellery – Pilgrim, Lipstick – HERE (Morello Silk)

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLACENT ACTIV