Baby shower

 

DSC_0612 DSC_0613 DSC_0617 DSC_0620 DSC_0642 DSC_0648 DSC_0665 DSC_0672

Last Saturday I organized with one girl a baby shower to my brother’s girlfriend, as a surprised. As you know, then next month we wait a new born at our family, which is why that event took part. We started with organizing two months ago already, but two weeks ago I really started to consentrate to it – games, food, cake ect.

On Saturday we had one our to make everything as cute as possibile and we made it – it looked really nice 🙂

/Möödunud laupäeval toimus mu esimene baby shower, mis on siis üritus tulevasele emale. Nagu teate, siis meie perre on järgmisel kuul oodata perelisa, siis mina koos ühe tüdrukuga korraldasime mu venna pruutale baby showeri, üllatusena. Alustasime korraldamisega juba paar kuud tagasi, kuid kahe viimase nädala jooksul reaalselt korraldanud – otsinud mänge, sööke, tordi, kaunistusi jne. 

Laupäeval anti siis meile kõigest tunnikese, kuna tulid ootamatud “asjad” ette, ehk siis aega jäi napiks, kuid sai kõik vajalik sellegipoolest tehtud ja üritust võib korda läinuks lugeda 🙂 

Järgnev osa sobib pigem neile, kel on plaan ka tulevikus seda sama üritust korraldada.

Mängudest siis tegime WC paberi rulli soovitus mängu – iga inimene võtab nii mitu paberi tükki kui soovib ning kui kõigil olemas “tükid”, siis iga tükk võrdub ühe soovitusega tulevasele emale.

Kõhu ümbermõõt – Iga inimene võtab paela jupi, mida arvab, et on tulevase ema hetkene kõhu ümbermõõt. Kes paneb kõige enam täppi, on võitja.

Mähkmete jalga tegemine – kaks võitskonda koos WC paberi rulliga, andes neile 30 sekundit, peavad nad ühele inimesele mähkmed jalga tegema. Tulevased vanemad valima võitja (ehk kel ilusam).

Shokolaadi söömine mähkmetest – igas mähkmes sulatatud tuntud shokolaad ning tulevased vanemad peavad ära arvama, mis shokolaadiga tegu.

Lapse toidu ära tundmine – vist ei vaja selgitamist.

Lapse mähkmine – Nukk riides ning teki sees. Tuleb tekist välja võtta, riidest lahti võtta, mähmed jalga, riidesse tagasi ning teki sisse tagasi – kiirem on võitja.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Do you remember that Birgit?