SPRING IS HERE

22.04.15

Mõtlesin veidi rohkem Eestis oleku ajast rääkida. Ma ei saa väga täpselt kõigest veel rääkida, kuid üldiselt. Tegelikult, kui sa jälgid mind Instagrammis, siis sa tead üpris palju juba – @birgitkool.

Igatahes, neljapäeva õhtul lendasin Eestisse ning tegelesin viimaste õmblustega ja pakkisin enamus kodinad kokku neljapäevaks/reedeks. Neljapäeva hommik kell 11 sõitsingi koos emaga juba Tallinna poole, kus siis toimus Moeaken. Ma võitsin seal Delfi Catwalk eripreemia hea õmblustehnika, raske teostava kollektsiooni eest. Peale seda läksin emaga linna, haha, no need on omamoodi komöödiad alati. Käisime sellises kohas nagu Chicagos, mis tegelikult oli 21+, nii et ma naersingi.. et ma 20 alles ju! Nalja sai nabani ja koju jõudsime peale keskööd. Reedel ärkasime ka vara ning kes teab see teab juba, kuid toimus pildistamine super tiimiga, kus pildistajaks oli Anete Palmik, modelliks Getter Jaani, meikariks Maret Ubaleht ning psssh, sain ise ka modelliks veidi olla! Haha. Väike sneak peek siin juba! Riided värgid särgid Reserved, AITÄH! Kõik läks väga hästi ja ehk näete kogu tulemust, telgitagust ja kogu lugu peagi!

Laupäeval valutasin enda pead, kuid samas ka nautis enda koera seltskonda, jalutades temaga.. Ning ka Gregorit, keda hoidsin siis mõned tunnid. Kell kolm öösel aga sõitsime juba lennujaama poole- mina ja isa.. Oh damn my life!

__________________________________

/You are probably wondering, what I did more in Estonia. Well I cannot say excatly what more, but I can say what happend in generally. Actually, if you follow me on Instagram, then you already know pretty a lot – @birgitkool.

Anyways, on Wendesday night I had last sewings and packaging for Thursday. Thursday morning, something like 11 o’clock, me and my mom started to drive to Tallinn (capital of Estonia, if somebody didn’t know), where Moeaken took place, which was a fashion competition. I won there a Catwalk’s (that’s a program) special price and afterwoods I went out with my mom, haha, how fun is that? Got to a hotel after midnight and next day woke up really early, because had to go to a photoshoot, which was in a cooperation with Estonian famous singer Getter Jaani, photograph was Anete Palmik, make-up artist Maret Ubaleht and clothes store Reserved – awwwweeesome team! Anyways, it went really well and hopefully you will see results soon. Btw, in the beginning I was a “model” as well, so soon you will see the results, but a little sneak peek below here.

On Saturday I had huge headache, as you know already, so I spent whole day walking with my dog or babysitting Gregor.. So enjoying the life! 3 a.m. at night me and my dad started to drive to airport – damnn my life.. but about that you know already as well. 🙂

_O1A6509 _O1A6531

Sneak peek

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPRING IS HERE