18.04.15

BARCELONA | Nature

Tunnen, et mul ei ole mingisugust kontrolli enda postituste üle. Leian “draftist” isegi aasta vanu postitusi, rääkimata kui palju pilte mul on jagada igaltpoolt.. Tunnen, et luban kõik tuua Teieni võimalikult ruttu, kuid juhtub ikka, et jõuavad siia kuud hiljem (haha, peagi saate ühe näite). Igatahes, vabandust selle üle – pean välja selgitama mingi süsteemi!

Istun jällegi lennujaamas, kuid nüüd võin rahumeeli öelda, et ilmselt nüüd pikemat aega ma lennukile või kuhugi ei istu. Tekkis küll plaan Budapesti minna oma semestrigrupiga, kuid plaanid ei vedanud välja, tähendab.. kuupäevad ei sobinud ning nüüdseks lähevad nad ilma minuta. Küll jõuab ka seal ära käidud, tuleb koguda veidi raha nüüd. 

Plaanidest nii palju, et tänu pingelangusele mul on kohutavad peavalud viimased päevad olnud ja otsustasin võtta veidi aega maha, kuna olen kui hiina tööline viimased nädalad olnud. Mu esimene eksam on pea kuu pärast ja ma ei tea mille pealegi pmst., siis see ilmselge näide, et pean koolile veidi nüüd pühenduma.. Arvestades veel fakti, et see ilmselt mu viimane semester Taanis. Sel aastal on mul lausa kolm eksamit ja kõige enam teeb nalja eksam õigusteaduse peale. Muidugi seda ei anna võrrelda kui õigusteadus eriala teemadega, kuid põhi värgid pean ära õppima – mida kõike ma ei õpiks 😀

Siin mõned pildid Barcelona loodusest.

____________________________

I feel like I don’t have any control over my posts. I even have one year old posts on the draft. I feel like I promise to you so many posts.. soon.. but actually it takes a lot of time to get something here. I should do some system!

So I’m sitting in the airport again and now I can say, that as far as I know, that from now few months I will not travel nowhere. I had to go to Budapest with my semestergroup, but dates didn’t fit with me, so they are going with me. I guess I will make there anyways one day, need to collect some money now.

About plans.. Because I Had huge stress last weeks about fashion stuff, then I feel like I calm down, but in the same time now I have huge headache about it. Damn me! Anyways, it’s time to concentrate on exams now, they are already less than month and actually I don’t know about them nothing – how bad is it? haha. 

Here some pictures from Barcelona’s nature.

DSC_0016 DSC_0031 DSC_0101 DSC_0424

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

18.04.15