EMOTIONS

BELROSIO | Past, present, future, backstage

Olen mitmeid kordi mõelnud, et kui ükskord panen blogi kinni, siis räägin teile kõigest täpsemalt, mis toimub.. Aga blogi kinnipanemiseni on kõvasti aega ning mis seal ikka, mõned saladused võib ju välja rääkida. Ehk siis video sellest, kuidas mu blogi tegelikult sündis, kuidas arenes ja kuhu on nüüdseks jõudnud. Samuti tuleb jutuks mõndadest telgitagustest. Võtke aga kohvike/teeke kätte ja toredat vaatamist, kuna video päris pikk tegelikult – vabandust selle pärast!

___________________________

//I promise, next video will be in English, just aat this video I talk about my blog past, current situation and future. If there’s somebody, who are really interested of that, but don’t understand Estonian, then let me know – I will figure out something! 🙂

4 Comments

  • Kelli

    Mis su jutu point on? Et blogimine votab aega? Et see on raske? Boo fu”king hoo see ju loogiline. Kui nii raske, ara siis blogi, lihtne:) vinguda nõme.

    Ps: sheinside haaldad pidevalt valesti

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Wouu, ära saa must valesti aru! Ma pole midagi vingunud ja ei plaaninudki, kahju kui jäi selline mulje. Ma armastan blogija olla – nagu ma ütlesin, siis see kui mu “beebi” ja ma ei loobu sellest nii lihtsalt. Minu point oli lihtsalt teada anda, mis tegelikult blogimise taga on ja kuidas on olla blogija ning mis on minu blogi minevik, hetkene seis ning mis plaane mul on sellega.

      Mina ei ole Sheinside’s sellega kokku puutunud vähemalt.

      …Shokk sellise kommetaari peale, vähem negatiivsust ja su elu on palju ilusam!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    To Kelli: Ma arvan, et Birgiti üks eesmärke oli sellega öelda, et see ei ole lihtsalt niisama tegemine nagu võib lugejatele näida. See nõuab ka aega, tahtmist, kõige muud, nagu real job vms. ning see ei tähenda et seda kohe tegema ei peaks..See ongi blogi telgitagune, et tegelikult on selle taga kõva töö.

    Aga minu poolt ainult kiidusõnad ja olen sinu kauaaegne lugeja ning väga meeldivad nii postitused kui vlogid 😉 Keep up!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Oih, aitäh sulle nö. toetuse eest, armas sinust! 🙂

      Aitäh aitäh sulle – proovin VLOG’dega ka järjele saada et blogi veidi sisukam oleks 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EMOTIONS