HOT DOG ON THE TRAIN

Weekly update #1

DSC_1715

News

Uut sorti postitus? Täitsa tõsi. Olen kuskilt saanud rohkem motivatsiooni ning otsustasin sellepärast ka enda blogi platvormi natukene muuta. Esimesena esitlen Teile sellist uut peakirja nagu “weekly update”, kus siis jaotan uued sündmused, tegevused ja mõtted erinevate pealkirjade alla, nii saate parema ülevaate kõigest.

Plans for the future

Plaanid lähitulevikuks siis – selle nädalavahetuse veedan enda sõbraga Lyonis ehk siis läheb väikeseks sõiduks ning viimaks saan Pariist iganädalasest nädalavahetusest eemale. Mitte et mulle Pariis ei meeldiks, kuid mis toimub väljaspool Pariisi, kes seda teab..

Shopping

Peale selle, et suutsin enda ainukese salli ära kaotada (ehk siis tuleb väike ost ette võtta), siis Pariisi ilmad otsustasid puhta ära keerata. Küll tuleb vihma, siis tuult ning magustoiduks päikest. Tuul andis tõuke vihmavarju ära lõhkumiseks ning vihm uue ostmiseks – tähendab… see ost tuleb alles ette võtta. 

Favorite song

Click “Continue reading” for English

News

//As you see, then I bring a new topic to my blog, “weekly update”. I got some motivation and felt that I need to change my blog’s strategy a little.

Plans for the future

//I’m planning to travel to Lyon for this weekend. The plan came.. yesterday, haha, but I really need to see what’s going on outside of Paris.

Shopping

//Since I lost my scarf, only one what I had, then I really need to get new one. After all, Paris weather gets worst day after day and I need to get my own little umbrella.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOT DOG ON THE TRAIN