WILL IT END

28 days of the summer

28 päeva.
10 linna.
Langevarjuhüpe.
Road trip.
Veelaud.
Imeilusad rannad.
Skorpion.
Päevad täis naeru…

..Ma jääkski seda nimekirja jätkama.

On aeg liikuda juulikuusse, mil reisisin ringi Mehhikos. Kohati ei taha uskudagi, et see kõik läbi.. teisest küljest küsin endalt: “Kas ma tõesti käisin Mehhikos?”. Unistuste reis, mis toimus õigel ajal õigete inimestega.

Seiklust alustasin kolme Erasmus sõbrannaga Londonist ning maandudes Cancun’i, kus liitusid meiega teised Erasmused, kes ühtlasi olid ka Mehhiklased. Õnneks olime piisavalt targad ning pistsime lühikesed püksid käsipagasisse juba reisi alguses, kuna see, mis lennujaamast välja astudes meid ees ootas… uhhh…. Juuli Cancunis on kui ahjus olemine – mitte et mul oleks varasemaid kogemusi, heh. 🙂

DCIM100GOPROGOPR4224.

Mehhiklasest silmarõõmust tuleb eraldi juttu ning kõikidest emotsioonidest, peale viite kuud kohtumist..
Liikusime edasi Playa del Carmenisse, kus ööbisime järgnevad seitse ööd.. samal ajal reisides ringi just tolle linna ümbruses – rentisime autod. Nalja pakkus sõit Playa del Carmenisse, kuna meid oli seitse ja üks auto, mis tähendas aga seda, et kolm istusid ees ning neli taga ja kui politsei oli silmapiiril, siis ma vajusin vahekohta (ma istusin ees keskel).
Kõikidest kohtadest ja linnadest tuleb eraldi postitused, kuna pildi – ja videomaterjali ikka jätkub.
Siin aga pilt kõikidest inimestest, keda ilmselt hakkata üpris tihti järgnevates postitustes nägema. Kes tunneb ka ära, siis peale minu leiate pildilt kolm eestlast veel, kes liitusid meiega mingiks perioodiks.

DSC_0170

For English click more

//28 days.
10 cities.
Skydive.
Road trip.
Wakeboard.
Beautiful beaches.
Scorpion.
Days full of laugh..

..I could continue that list for a long time…

It’s time to move to July, where I spent 28 days traveling through Mexico and having time of my life. Sometimes I still ask myself: “Did I really to Mexico?”.. and then I remember that it’s already over..

I started this journey from London with my other three sweet Erasmus girls. When we landed in Cancun, other Erasmus were waiting us, as three other Mexicans. When we stepped out of the airport, uhh.. it was extremely hot and we were lucky enough to have shorts in the hand-luggage. 

I will talk about my relationship with Mexican another time, it’s already another story, probably some of you are curious about this topic.
After picking us up we started to move to Playa del Carmen, where we spent next seven days all together. The journey from Cancun to Playa del Carmen was funny, because there were seven of us, but one car.. So three of us in front seat and four back.. I was in the middle of the front seat and when there was a police then I had to go down. It was pretty funny experience right in the beginning.
In the end there was 12 people from different countries. We didn’t spend all those days in Playa del Carmen, because we rented a car and traveled around there by seeing many places.

2 Comments

  • Mia

    Antud juhul kui sõita 7kesi 5-kohalises autos ei peaks kartma mitte politseid, vaid viga saamist. Ma ei julgeks isegi Eestis niimoodi oma eluga riskida, rääkimata siis lõunamaast. Olen ise kogenud seda, et kasvõi juba ilma turvavööta autos olles võib see hirmasti lõppeda:(

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Mehhiko liiklusest tuleb juba eraldi juttu (see lugu üks 10’st) ning tõsi, kuskil mujal ma poleks elusees midagi sellist teinud, kuid seal oli see kuidagi… normaalne, kuigi oleks võinud väga hullusti lõppeda.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WILL IT END