HOW I CAN TRAVEL OFTEN ENOUGH + NEXT STOP

I SHOULD CHANGE MY NAME

Rääkides üks päev enda emaga, jõudsime järeldusele, et ma pean vahetama enda eesnime.
Milleks Birgit Kool, kui Elu Kool sobib paremini.

Peale keskkooli lõpetamist ma poleks iial uskunud, et üks päev istun kuskil kontoris nelja projekti otsas. Peale tööd õpin kodus programeerimisi keele tähendust – Mark Up language, HTML, API etc. Ei, ma tegelikult ei peaks neid õppima, kuid ega see mööda külgi alla ei libise. See ainult aitab mind aru saada IT osakonna keelest ja arendab totaalselt teise valdkonna pealt.

See ei ole valdkond, millega soovin end tulevikus siduda,
kuid ma usun, et need tarkused mis sealt saan leiavad kasutust.
Elu Kool, kuna iga päev on erinev. On rõõmsaid, kui ka stressirohkeid päevi. Mu elu on hetkel kui totaalne kool.
Projektidest rääkides. Nüüdseks üks projekt on turul olnud kaks nädalat EHK ma saan teile sellest rääkida, wuhu! Nüüd vaja kaamera kätte võtta ning pildimaterjali juurde ja olemas. Siis räägin täpselt MIDA MA IKKAGI TEEN!

Teine asi millest rääkida soovisin, see outfit. Sain SheIn’st alles hiljuti tolle jaki ja koti ning ma pole ammu nii rahul olnud ühegi internetist tellitud asjaga. Ma olen saanud ikka igasugust “jama” (I’m sry), mida ma teile pole isegi postitanud, kuid need on asjad, mis mulle tõesti meeldivad. Kott on parajalt suur, nii et mu peegelkaamera mahtus sisse!!!! Jakiga on ainult see jama, et seda ei tohiks triikida, kuna kangas ei kannata kuumust, kuid muidu super istuvus ning püüdsin ikka korralikult pilke.


//One day after talking with my mom, we came into conclusion that I should change my first name.
Why Birgit Kool, if it can be Elu Kool. Okay, I need to explain it. In Estonian Kool means School, and Elu means Life.
So Life School would be my new name.

It’s because all those project what’s going on right now. Learning new “language” as what’s Mark Up language, HTML, API etc. The thing is that I’m working at IT department, so I need to know those things in terms of understanding what they are talking about. 

It’s not an area, with what I want to connect myself in future, but I believe, that it’s good way to learn something new and challenge myself. My “new name” makes more sense in Estonian, but my life is kind of Life School right now.

Another thing what I wanted to talk about, that outfit. So few days ago I got a package from SheIn with that jacket and bag. I get several things time to time from different companies, but I totally love these things. The size and design of that bag – I even fit my camera into it. The jacket, gorgeous! 
DSC_0517 jakk2 DSC_0534 Jakk1 DSC_0523 DSC_0542 DSC_0535

Jacket/HERE, bag/HERE

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW I CAN TRAVEL OFTEN ENOUGH + NEXT STOP