MERRY X-MAS!

Vaatame siis, mis mul jõulude perioodil toimunud on…

Alustades üleeilsest. Mul tegelikult ei ole enam ühtegi vanaema ja vanaisa, kuid see naine pildil kasvatas mind pisikesena ning kutsun teda uhkelt enda kolmandaks vanaemaks. Igal jõulul saame kokku ja lähme lõunale. 🙂

dsc_0479

Selle säraküünlaga sai ikka nalja. Ühesõnaga, tuba oli nii pime mistõttu isa otsis garaažist kõigepealt ühe suure valgusti, pani selle kardina külge ning Birgitil oli stuudio valmis. Siis vahetasin 10 korda riideid ning lõpuks, kui see säraküünal põlema sai, siis suitsuandur hakkas kisama. Üks nali teise otsa, kuid tulemus siin.

dsc_0694 dsc_0720

Need alumised pildid on tehtud siis, kui meie pere kingid olid kuuseall, kuid kes jälgib mind Snapchatis (@birgitkool), siis ilmselt nägi, kui palju kingitusi oli seal peale teise pere lisandumist. Nimelt meiega liitusid ka tädi perekond ning lõpuks oli meid kokku 12. Kogust pundist nii mina kui ka täditütar elame välismaal, siis kes teab, mida iga jõul toob. Sellist sabinat pole ammu kodus kuulnud ning hea tunne oli näha tervet perekonda koos!

Kusjuures, mis arvate, kui mul oleks lühikesed juuksed nagu pildil?

joulud1

Ja mis ma ka jõuludeks sain? Eks enamasti leidisin sealt ilutooteid või trenniriideid (kohe totaalselt uue seti), kuid samuti saan Aqvasse mingit protseduuri nautima minna. Ühesõnaga, kõik täiesti vajalikud asjad ehk nüüd tuleb neid aga hoolega kasutama hakata – tegelikult juba trenniriided seljas ning ilutooted katsetatud, hehe. 🙂

Täna liigun (20 minuti pärast) enda vanematega kontserdile ehk nüüd pean lippama..

dsc_0763

Ilusaid jõule kallid lugejad!

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *