IT PROJEKTIJUHT - MINU TÖÖ. KAS SA SOBIKSID SELLELE TÖÖKOHALE?

AITÄH TOETUSE EEST ARMSAD

Ma pole ammu tundnud, et suudan midagi enda blogiga midagi Teile, kui lugejatele, anda, kuid viimaste postituste vastukaja on tõestanud vastupidist. Olen saanud suurema motivatsiooni teilt, mistõttu soovin enam ja enam koostada konteksti, mis annaks ka Teile midagi. Tunnen, et suudan end väljendada rohkem, panna end proovile ning samal ajal ka anda Teile midagi, mis on suur-suur rõõm. See konkreetne postitus ei olegi mingi teema kohta, kuna kirjutan teemasi siis, kui tuju on, mitte siis kui pean end sundima kirjutama.. igatahes, soovisin Teid lihtsalt tänada, et olete mulle nii suureks toeks alati.

dsc_0859-3

Hetkel pakin enda kohvreid juba ning planeerin järgnevat nädalat, kuna juba sel pühapäeval ma maandun Eestis – nii ootan juba. Järgnev nädal on üpris sisustatud, mil kohtun sõpradega, firmadega kuid samuti ka inspireerivate inimestega. 28. detsember lendan juba Eestist minema ning jah, aastavahetuse võtan vastu üldse teises maailma otsas. Kes ei ole veel näinud, siis eile tuli välja väike intervjuu Buduaariga, kus avalikustasin samuti mis on mu järgmine reisi. Buduaari link SIIN.

dsc_0863

DANIEL WELLINGTON

Endiselt kehtib ka Daniel Wellingtoni sooduskood “BIRGIT KOOL”, mis annab 15% alla nende imeilusatest kelladest – SUUREPÄRANE kingitus jõuludeks? Muideks, see tuleb imeilusas pakendis samuti. Mul käel Classic Petite Melrose kell, 32 mm. Kella omahind on 129€, kuid koodiga “BIRGITKOOL” saad 15% alla ning hinnaks siis 109.65€ (kohaletoimetamine tasuta)Kood kehtib aasta lõpuni.

dsc_0812

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT PROJEKTIJUHT - MINU TÖÖ. KAS SA SOBIKSID SELLELE TÖÖKOHALE?