29. aprill

 Eile pidin minema tegelikult kahele sünnipäevale, aga kuna üks oli tädi oma, siis sellest ei tohtinud kindlasti puududa, nii et Kasperi oma jäi minu jaoks kahjuks ära :(. See selleks. Tädi sünna toimus mingis, mm.. erilises kohas, maa all ja oli vanaaeg teemaks (ehk mingi vanaaja riietusese pidi seljas olema, nendel piltidel mul pole)

 Selle kleidi sain boohoo.com‘st Jane kaudu, mega rahul 🙂

 Ja Tallinnas toppisin mina selle miilitsa mütsi pähe, peaks olema miilitsa müts, I’m not sure.

 Ja minu miilitsa family 🙂

 Selline muuseum oli seal. Kõik käis selle ümber, mida kunagi tehti.

 Seal tutvusin tädipoja naisega, Martaga, kes on megaarmas ja tore tüdruk. Tõesti, väga vinge tüdruk ning kindlasti oleks suureks sõbrannaks. Heh, tere tulemast perekonda jep :):)

 Ja siis kui igav hakkab…

Ja minu tänane päev? Viimane alaka päev… mida veel teha enne täisealist saamist? Pakuti välja, et peaksin jääma mendile vahele, ehk jooma end täis :D:D Aga ei aitäh..
Aga.. olen täna koristanud ainult, masendav.. kas pole, aga homme külalised, nii et minu kohustus seda teha.

Btw, neljapäev möödus mul suht nukralt, kõik läks allamäge ja põdesin mis reedesest saab (ehk sünna pidamise päevast), aga thanks god, hästi läks. Üks põhjuseid, miks kõik halvasti läks, oli see, et tuju viis alla fakt – Reijo ei saa reedel välja. Aga eks sellel olid omad plussid ka tagantjärgi mõeldes ning ta saab homme välja, minu sünnipäeval… ehk see ongi tähtsam 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg