4 DAYS IN ESTONIA

F O X

Tere ilusat uut nädalat kallid lugejad!
Olen veetnud toreda nädalavahetuse ning minu “väike” stress on veidi vähenenud, kuna Fashion õhtu sai ikka edasi lükatud, minu palvel. Kindel kuupäev on nüüseks 24. aprill, mil tulevad ka mu vanemad Taani, ehk õige aeg! Ilmselt manager ehmus ära, kui kuulis, et kollektsioon tegelikult veel Eestis, but that’s how it is. 
Äkki keegi on märganud, et olen juuksuris käinud?! Nimelt proovin blondiks tagasi saada, kuid ilmselgelt on see veel raskem, kui arvasin. Hetkel olen nagu väike rebane, igasuguste erinevate triipude ja kolme värviga. 
Üks uudis veel Teile. Kolme nädala pärast, kui tulen Eestisse, siis kõigepealt pean enda sünnipäeva ära ja paari päeva pärast istun jälle lennukile ja sõidan Türgi poole, täpsemine Antalya. Siis saan Teile jälle igasugust head ja toredat materjali blogi jaoks 🙂
Hey my sweet readers!
I have had fun weekend and my “little” stress is over, because we postponed Fashion Night, because I wanted. The certain day now is 24 of April, when my parents will come to Denmark as well, the right time! 

Have you noticed, that I changed my hair color?! I’m trying to get blond hair back, but for sure, it’s really hard after you were brunette. Right now I’m looking as a fox, because I have three different colors in my hair. 

Some news to you as well. In three week I will be in Estonia, first I will have a birthday part and after that I  will sit in the airplane again and fly to Turkey, Antalya. Then I can do some interesting blog stuff again. 🙂 

3 Comments

  • Anonymous

    Kunas video tuleb, millest eelmises postituses juttu oli? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Video täitsa valmis ja ootab postitamist, sel nädalal on üleval 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Kas sa tuled suvel tagasi Eestisse? Kas puhkad või lähed tööle? Ja kas lähed tööle samasse kohta kus kohas töötasid eelmise aasta suvel või mingid muud plaanid?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 DAYS IN ESTONIA