FRANCE

YEAR AGO

Nii uskumatu kui see ka poleks, täpselt aasta tagasi kolisin ma enda kümne (23 kilogrammiga täpsemalt) Taani ning asusin omapead elama linnas Odense. Peaees tundmatusse kohta hüppamine lõi küll jalad nõrgaks, kuid võin julgelt öelda, et see oli mu elu parim otsus. Muidugi alguses oli raske kõik, rääkimata sellest, et pidin loobuma tantsimisest ning ei saa näha peret peaaegu igal nädalavahetusel nagu paljud Eesti tudengid. See aasta on mind igati iseseisvamaks teinud – tutvunud NII paljude uute inimestega, uued väljakutsed, uued uksed on avatud mulle.. and that’s awesome! Omades seda reisipisikut nüüd, võin öelda, et uued riigid oodavad mind, muidugi järgmine aasta, mil kavatsen ilmselt Erasmuseks minna ning Internship vajab tegemist.. ja mu thesis 😀 Samuti magister jne.. jne.. 
Kel vähegi võimalus, ma soojalt soovitan, kui te välismaal ei õpi, siis minge Erasmuseks/Over sea programmiga välismaale! Te ei kahetse!
Allpool väike meenutus eelmisest aastast.
I have been living in Denmark exactly for one year now, city called Odense. Coming here like that was my best choice ever and of course in the beginning it was hard – no hobbies, family, friends.. But now I have hobbies, friends and well.. family and Estonian friends I see also pretty often 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRANCE