SUMMERHOUSE

UP AND DOWN

It’s so good to see, that you, my dear readers, are visiting still my blog, even if I have done a week break. So, what’s going on? My blog is moving under one Danish blogger’s firm, Bloggersgelight, and it takes so much time and sadly I don’t know yet when the finishline will come.. Anyways… Have to wait a little more.
Also a lot of things have happen in my life as well – all turning that one week – and can’t wait to tell you more about it.
Nii hea on näha, et peale nädalast pausi siiani Te, mu kallid lugejad, käite siin piilumas ning ootate postitust. Lugu siis selline, et kolin end blogiga ühe Taani firma alla, aga see üleviimini võtab ilmselgelt meeletult aega ning kahjuks ei oska öelda, millal see finishijoon tuleb. Igatahes.. Nüüd on vaja lihtsalt veidi kannatust.
Muidugi peale kõige on mu elus nii palju asju selle nädalaga juhtunud, et ei jõua ära oodatagi, millal saan siin pikemalt jutustada. Kahjuks sain viimaste päevade jooksul aru (ning siiani saan), et peale igat tõusu tuleb langus…

2 Comments

  • Anonymous

    Mismõttes kolid Taani firma alla oma blogiga?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nii nagu Rootsis, Norras ja mis muul maalgi on blogimine kui töö teatud inimestele, lõbus töö muidugi,ning nendes riikides on blogidele mõeldud firmad ning mul avanes võimalus kolida just blogijate firma alla,Taani omale. Sellega kaasnevad üritused, suurem kohustus blogida muidugi ning muud huvitavad, usun et proovima peab. Blogi kujundus muutud ja muutud kolmekeelseks – eesti, inglise, taani.. muidu muu sama 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUMMERHOUSE