Moving? WHERE?!

07.04.15

Wupwup, back in Denmark. Now it’s time to come back to my world, more busy than before, but still. Here’s some pictures what I made in Estonia. It’s funny, always when I go to Estonia or somewhere to travel, I have a lot of blog materials – which is good right? Hopefully you will not get tired of Barcelona pictures soon.

/Wupwup, Taanis tagasi. Nüüd aeg enda asjad siin korda ajada ning peaaegu et tavalise elurutiini peale tagasi minna. Kuid siin paar pilti, mis sai Eestis tehtud. Nii naljakas, alati kui Eestis käin siis saab hunniku blogi materjali tehtud, rääkimata reisidest – jah, Barcelona kohta tuleb kohutavalt palju postitusi, loodan et ära ei tüdine (nende sees muidugi outfiti postitusi palju).

Siin aga jällegi Bellissima sukad jalas ning nagu ühes postituses juba mainisin, siis neil käib hetkel kampaania. Ostes Bellissima tooteid, registreeri ostutšekk nende leheküljel ära ning on võimalus võita reis Itaaliasse kahele või siis kingipakk nende poolt – öeldes veel ära, et iga nädal loosivad nad kinkekomplekti välja! Minumeelest suurepärane võimalus midagi võita, kuid veel mõelda faktile, et enamjaolt naised ostavad nende tooteid (sukad, pesud, retuusid jpm.) – ehk meest võiduprotsent läheb pildilt juba ära, kui nii öelda.. ning kui nad just sokke ei osta ja ei mõtle osaleda. Kampaaniaga saab rohkem tutvuda SIIN. Bellissima sukad saab osta Prisma, Rimi, Maksimarket, AjaO, Maxima, Konsum, Selver poodidest (jne)

DSC_0228 DSC_0213 DSC_0194 DSC_0217

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Moving? WHERE?!