FRIENDSHIP

UNEXCEPTED FEEDBACK

Ma ausaltöeldes ei teagi kust alustada. Rääkida nendest ääratult positiivsetest emotsioonidest kahe viimase päeva jooksul? Või selle ääretult suure huvi moeetenduse vastu? Või üldse positiivset vastukajast? Ah, panen kõik ühte purki.

Ma tunnen, et mul on kui teine sünnipäev olnud – kaks viimast päeva – kuna nii palju kirju igast kandist pole ma ammu saanud. See huvi ja positiivne vastukaja toob laia naeratuse suule ning pean tõdema, isegi pisar on silma tulnud. Ma olen täpselt 50% tiimist kokku saanud, mida ma poleks iial oodanud, kuna seekord pole kaasatud modelle, keda ma igal show olen kutsunud. Miks? Kuna loodan neid näha seekord vaatajate pingis, v.a. mu kallis Eleriin, kes on reaalselt aastast 2011 mul modelliks olnud ning anna andeks, ma ei suuda sust veel loobuda. 😀

Peale selle, et see üritus on mulle nii üüratult tähtis ning üks suuri unistusi, siis seda on nii armas kuulda/näha, kui õnnelikuks võin teha kedagi teist puhtalt selle kohapealt, et võtan teda enda etendusele modelliks. Tõesti, need kaks päeva on ääretult armsad, siirad ja positiivsed olnud!
Te motiveerite mind!

_________________________________

I don’t know where to start. Those last two days – so many emotions, positive feedback and I’m just so happy about what I’m doing. Btw, what I talked about on that video above (surprise announcement) – I will present my next collection next month, how awesome is that? I’m so excited, but in the same time so scared – I know I can do it!

So about last two days. After I announced that I feel like I have had a birthday. So many letters, so many positive feedback, so big interest to it – I’m really happy about it! I can say, that I have managed to get together 50% of my team (models and make-up artists), which is awesome, since I still have a month to go.

After all that it is so important to me, it’s so nice to see how important it is to others. I mean.. To see that I can make somebody’s dream come true as showing up as a model – it makes me smile. Thank you all, you motivate me!

IMG_0321 IMG_0315

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRIENDSHIP