REAL MEXICO IS HERE | MERIDA

DO I TAKE MY BLOG AS A JOB?

Alates tänasest saab blogis näha järjekordset uut kategooriat – Sunday’s story time (Pühapäeva jutuaeg). Ma soovin, et iga järgne postitus annaks teile midagi, mitte et ma teeks postitust selle sihiga, et teha. Algne blogi idee oli siiski väljendada enda emotsioone, kogemusi ja seiklusi, kuna olen proovinud pidada päevikut (kui märkmik, kuhu kirjutan) ning uskuge mind, see on kõvasti keerulisem juba minu jaoks 😀 .

Mõtlesin rääkida blogist.  LinkedIn näitab, et sel kuul saab täpselt kaks aastat täis sellest ajast, mil astusin Bloggers Delighti perekonda. Bloggers Delight on siis Taani firma, ühendades blogijaid erinevate valdkondade pealt. Mood. Emad. Elustiil. Noorukid. Mehed. Reisijad. .. Ja mitmed muud kategooriad. Kõikidest valdkondadest leiab blogijaid, vaadake näiteks siia – https://bloggersdelight.dk/premium-blogs/ . Ka mina olen seal esindatud – moeblogijate ja reisiblogijate all. See oli tegelikult minu pisike unistus, et saaksin olla osa mingist võrgustikust ja ma olen väga tänulik, et mul avanes võimalus siduda nendega leping. Leping? Jah, mul on mingi sissetulek blogi pealt ning imselt olen üks väheseid Eesti blogijaid, kes reaalselt teenib rahaliselt midagi. Oot, aga kui palju siis?

Sellest tahangi täna rääkida, et anda teile mingi pilt minu olukorrast.
Mulle tegelikult ei meeldi rahast rääkida, kohe kindlasti mitte, kuid… te saate kohe aru, miks ma ei hooli selle endale hoidmisest 😀

Ma pole kunagi blogimist jätkanud raha pärast, teen seda sellepärast, et elan välismaal ja see on hea viis hoida enda perega ühendust, et nad teaksid mida ma teen. Samuti nagu eelnevalt mainitud, siis mulle meeldib siin end väljendada. Viimased kaks aastat olen iga kuu teeninud umbes 25€, mis on ilmselgelt vääääääga väike summa. Ma saaksin seda summat ise suurendada, tehes rohkem reklaami firmadele, kuid teisest küljest, see ei ole see, mida mu lugejad siia otsima tulnud. Ma ei kurda, kuna mu lugejate arv ei ole 100 000 kuus või rohkemgi nagu väga paljudel suurtel blogijatel ning peale kõige, see ei ole miski, mida ma teen terve elu niikuinii. Mul ei ole totaalselt pilti sellest, mida teenivad suured blogijad, kuid tean, et see nii mõnelegi täiskohaga töö – SEE postitus annab tegelikult üpris hea ülevaate suurte blogijate sissetulekutest ja väljaminekutest ning ilmselgelt reaalsuses see veel keerulisem suurtele blogijatele 😀

Niiet lõpetuseks, ma ei võta blogi kui tööd. Teen seda siis, kui soovin ja samal ajal tunnen rõõmu, et mul olen selline lugejaskond nagu Teie. Aitäh teile armsakesed! 🙂

DSC_0604

Click more for English

//From today on you can see a new category on my blog, called Sunday’s story time. I wish, that every post gives you something and I wouldn’t do a post just because to do something. After all, my original blog’s idea was to write about my experiences and emotions, but also keep in touch with my family and friends back at home.

I wanted to talk about my blog. LinkedIn tells me that I have been a blogger under Bloggers Delight last two years (exactly). Bloggers Delight is Danish biggest bloggers network, having bloggers from different categories as travelling bloggers, moms, men, fashion, teen life etc. I’m under fashion and travelling bloggers. Actually it was my dream to be a part of some kind of bloggers network, which is why I’m so damn thankful to be here. But hey, I wanted to actually talk about income.

Most of the income for the bloggers are usually based on advertising, so you get some percent of money out of it, and getting free products from the companies. I never took my blog as a job and never will take it – as I mentioned before, then I have other purposes with it. I have been earning 25€ per month last two years. Obviously it’s not a big amount of money and I could increase it by doing more adverting etc., but it’s not what my readers came to search here. After all, I don’t take it as a job, so in the end I don’t care about it so much. Actually, there’s one really good blogger, who broke down earnings and outcome, how it is to big bloggers. Go and check it out HERE.

So, I do it because it has been part of me last ten years and I love what I do. 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REAL MEXICO IS HERE | MERIDA