ONE WEEK PLAN | PUERTO RICO

WHERE I STARTED, WHERE I AM NOW AND WHAT KEEPS ME MOTIVATED | WORKING-OUT

//in English below

Sellest on möödas umbes aasta ning minu andmetel 114 treenigut, mil alustasin tolle teekonnaga. Jah, on olnud nii tõuse kui mõõnasid, kuid enda silmis näen rohkem tõuse siiski. Kust ma alustasin? Alustasin sellest, kui vaatasin enda Gambia bikiini pilte ja ütlesin endale, et soovin natukenegi omada peput ning lean kõhtu, mille üle saaksin uhke olla. Pean mainima, et mul on olnud alati väga hea keha (endaarust) ning midagi ei ole valesti mõne kurviga ja kõik oli pigem isiklikus soovis. 🙂 Muidugi pean tõdema, et soovisin eelkõige inspireerida teisi inimesi sellele teekonnal, kui ka endale tõestada, et ‘it is possible..’. Kuna leian, et ilma mingisuguse educationita ning teadmisteta ma ei saa olla see isik, kes tuleb teid ‘õpetama’, siis siiani olen jaganud toda teekonda enamasti siiski Snapchatis (@birgitkool), kui sedagi. Küll aga teen ülevaata möödunud aastale ning räägin, mis hoiab just mind motiveerivalt sellel rajal ja mis on muutunud mu elus?

fit

year 2016 – not quiet sure was there any difference tho 😀

WHAT CHANGED?

  • Muidugi on olnud väline muutus, mida saate aga näha alumisel pildil.
    Vasak pilt – 0 trenni, parem pilt – 111 trenni.
  • Seda on juba piltidelt näha, et täna olen enda kehas kõvasti enesekindlam ning see on üks suurimaid plusse.
  • Ma suudan teha 30 push-up‘i järjest
  • Tegelen enamasti raskustega 25kg-70kg
  • Olen võtnud juurde ligi 3 kilogrammi – hetkel kaalun 56,5 kg, minu ideaalkaal.
  • Kuna mu elus on toimunud väga palju muutusi, tegevusi ja sündmusi, siis olen leidnud end tihtipeale rahutus olukorras. Trenn on mind kõvasti (!!) aidatud ning viinud mind eemale tollest maailmas.. keskendudes ainult iseendale.
  • Ma magan nagu karu… 😀
  • Samuti on mu mõttemaailm tervislikuma eluviisi poole liikunud. Olgu selle all siis toitumine või eluviis (lifti asemel kõnnin jne.). Pean mainima, et ma ei pane endale kätt ette, kui soovin shokolaadi või rämpsu süüa 😀

Esimesel poolel aastal panin SUURT rõhku taljele, et see oleks lean. Peale Mehhiko reisi (juulikuud) sain aru, et ka selg vajab töötamist ning küsisin endalt, mis sai minu pepu soovist? Minu hirm oli saada Kim Kardashian’i pepu, mistõttu kartsin raskustega möllata, kuid tänaseks naudin raskusi ning jalapäevi. 🙂

Vaadates nüüd tagasi, siis võrdleme pilti, kust sai kõik alguse ning kus ma täna olen?

change

WHAT KEEPS ME MOTIVATED?

  • TULEMUSTE NÄGEMINE! See on üks suurimaid motivaatoreid ja ausaltöeldes praegult, mil panin aastataguse ja tänase pildid kõrvuti, siis sellest sain suure motivatsiooni süsti.

    Once you see the result it becomes an addiction.

  • Nii naljakas kui see ka ei kõla, siis uued trenniriided. Kui alustad ja ostad/saad uued trenniriided, siis mulle isiklikult on kohe see tuhin peal proovida järgi ‘kuidas need istuvad’ ja no mis seal salata, tuleb ka teistele neid ju näidata 😀 .
  • Muuta enda trennikava. Kui sa teed iga trenn erinevaid harjutusi, siis sellest ei tekki rutiin ja tüdimus.
  • Sõbrad! Kui sul on keegi kuskil, kes samuti treenib, siis jaga temaga enda tegemisi ja ka neid päevi, mil sa ei viitsi trenniuksest sisse astuda. Olen ise olnud selles motivaatori kui ka motivatsiooni nõudja positsioonis ja see toimib.
  • “Sa ei ole allaandja, üks push-up veel. AINULT ÜKS!” – isegi kui see kõlab jällegi nagu see kõlab, siis isiklikult leian iseennast suurima motivaatori positsioonilt. Jah, need ütlused aitavad.
page

Analüüsi vaadates ja peale pisikest researchi saan öelda, et kõik numbrid on normis ning isiklikult olen ka rahul. 🙂

BEST FITNESS INSTAGRAMMERS

Tänapäeval on sotsiaalmeedia üks väga suuri inspiratsiooni allikaid ning tahest tahtmata võib leida sealt mitmeid häid kontosid. Hea fitness Instagrammeri juures on minujaoks kõige tähtsam, et ma saaksin midagi sealt.. midagi, millepärast soovin minna trenni ja proovida järgi mingi harjutus. Kõige enam videosi olen salvestanud just @linnlowes’i kontolt ning ausaltöeldes, ma totally lovin ta keha. Kui nüüd vaadata kust ta alustas, siis suudan isegi najatada selle pildi peale, kuna tunnen, et minu alguspunkt oli sarnane. Muidugi ta on juba aastaid treeninud ja ma olen kaugel sellest, kust ta hetkel on, kuid eks seda saab juba sihiks luua.

22

Kaks järgnevat on samuti head, kuid mitte nii inspireeriv kui eelnev. Muidugi see oleneb nii isikust endast, kuidas me kõik suudame ‘ühineda’ ühe sellise sotsiaalmeedia tegelasega. Kui sa otsid inspiratsiooniallikaid, siis vaadake ka need kontod üle, ehk sobitub Teile. 🙂

33 11

Kui on mingeid teatud teemasi, mida sooviksite kuulda mult, siis andke aga julgelt märku ning ehk kogun järgneva sarnase postituse jaoks tolle materjali kokku. Selline on olnud aga minu teekond ning loodetavasti ikka astun ka järgnevad aastad trenniuksest sisse. 🙂

For English, click more

It’s been about a year since I started to work out. Yes, there have been ups and downs, but in my eyes more ups. Why I started? One year ago, when I looked at my Gambia’s bikini pictures, then I realized that I want lean stomach and some ass. I have to mention that I have been always quiet skinny and I loved my body also before, but it was my personal wish to change it a little and well, challenge myself.So let’s take a look at my past year.

WHAT CHANGED?

  • Of course, there has been an external change, which you can see also on the picture above.
    Left picture – 0 workouts, right picture – 111 workouts.
  • You can see it also from the pictures, that I’m much more confident than before.
  • I can do 30 push-ups in a row
  • Using weights as 25kg-70kg
  • I gained 3 kilograms – current weigh 56.5 kg, my ideal weight.
  • Because in my life there has been a lot of changes, actions, and events, I have found myself in an anxiety situation. Working out helped me a lot.. focusing only on yourself.
  • I sleep like a bear …:D

WHAT KEEPS ME MOTIVATED?

  • Seeing the results! This is one of the greatest motivators, and now, when I saw images above, I got a great motivation wave from it.

    Once you see the result of IT BECOMES an addiction.

  • As funny as it may sound, the new workout clothes. When you start, and buy/get new workout clothes, as for me personally it’s some kind of motivator to go and try them out.
  • Change your workout plan. If you are doing a variety of exercises for each workout, it does not arise boredom and routine.
  • Friends! If you have someone somewhere who also works-out, then share your experience with her. I have found myself several times on the motivator position, but also other way around… and it works. 
  • “You’re not a defeatist, one more push-up. Only one!” – even if it sounds like it sounds, again, you will become your motivator. Yes, it works.

BEST FITNESS INSTAGRAMMERS

Today, social media is one of the major sources of inspiration, and very unwillingly alphabet can be found from a number of good accounts. When we are talking about a fitness Instagram account, for me the most important thing is that I would get something out from there.. something that motivates me to go to fitness center and work out. Mostly I have saved @linnlowes videos, as I’m totally in love with her body. If we look at where she started, I can even lean on it, as I looked quiet similar. Of course, she has been training for years, and I’m far away from where she is right now, but at least I can set it as a goal. Also I like @linnjacobsson and @hannaoeberg

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE WEEK PLAN | PUERTO RICO