TRAVEL THROUGH MEXICO PLAN | CANCUN-TULUM-MERIDA TRIP

ABOUT GRADUATION AND ALL MY DRESSES + VLOG

LÕPETAMINE

Pühapäev.
Hetkel istun siin küll peavaluga eilsest magamata ööst, kuid enesetunne on siiski suurepärane, sest eilne päev oli igati vingee!! Ma ei hakka toda päeva siia ümber trükkima, kuna usun, et saate hea ülevaate minu eilsest VLOG’ist.

Terve aktus toimus taani keelne ning omakorda oli natukene teistsugune kogemus kui tavaliselt oleme lõpetamistega harjunud. Teate küll – maani kleidid, ilusad lokikesed siin ja seal, kuid Taani lõpetamine natukene teist sorti, mida võisingi arvata. Tüdrukud olid enamasti tossudes, ketsides ning teksatagis… Mõned kutid olid t-särgis ning tossudes.. Ja siis olin mina seal enda punaste huultega, lokkis juustega ning kontsadega pilke püüdmas. 😀

dsc_0048

Olen tänulik enda emale, kes tuli Taani ning veetis selle päeva minuga, kuna muidu oleks ikka väga nukker olnud seal täitsa üksi. Tean, et isa oleks soovinud ka tulla, kuid nagu rääkisin ka emaga, siis reis Taani tervele perele (pealegi teisse linna kui Kopenhaagen) oleks läinud ikka väga kalliks. Peale lõpetamist saime sööma mindud ning mõned kokteilid võetud.

dsc_0085 dsc_0087 dsc_0094 dsc_0095

MINU LÕPETAMISE KLEIDID

Vaatame siis juba üle kõikide lõpetamiste kleidid, nende hinnad ning kust pärit.

Üheksanda klassi kleit oli ostetud Taist ning 6€’ga. Mäletan nii selgelt aga neid kontsasi, mis olid Gucci omad ning umbes 135€ (1000 krooni tol ajal).

Kaheteistkümnenda klassi kleit oli tehtud täitsa minu enda poolt, kuid hinda kahjuks ei mäleta.. oletan et umbes 30€ + minu enda aeg. Kingad Aldost ning totaalselt armastan neid.

Selle aasta kleit oli ilmselt kõige tagasihoidlikum ja odavam igast otsast. Leidsin selle kleidi Zarast kõigest 5€’ga ning isegi kui algul kahtlesin, siis lõpuks oli see minuarust parim valik. Pildil saapad jalas, kuid aktusel olid aegumatud mustad tippkontsad.

Mis arvate kõikidest nendest kleitidest? 🙂

page

 

4 Comments

  • Tuuliki

    Kas keegi küsis ka, et miks nii pidulikult riides oled?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Õnneks ei, kuid endal oli küll natukene ebamugav 😀
      Minu enda kursuse inimesed olid enamjaolt ikka viisakalt riides ja poistel pintsak seljas.. Samas tüdruk kes laval seisus mu kõrval (mul olid kontsad), tal olid ketsid jalas.. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marii

    Niiii ilus emps!! ^^

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRAVEL THROUGH MEXICO PLAN | CANCUN-TULUM-MERIDA TRIP